GÜBDER Sungurlu ve Doğan'ı ziyaret etti

Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Başkanı Erol Tekçe ve yönetim kurulu üyeleri son zamanlarda hem Türkiye'de hem dünyada yaşanan birtakım olayları değerlendirmek ve istişarelerde bulunmak üzere eski Adalet ve Milli Savunma Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu ve eski milletvekili, senatör ve Diyanet İşleri Başkanı Lütfü Doğan'ı ziyaret etti.

GÜBDER Sungurlu ve Doğan'ı ziyaret etti

Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Başkanı Erol Tekçe ve yönetim kurulu üyeleri son zamanlarda hem Türkiye'de hem dünyada yaşanan birtakım olayları değerlendirmek ve istişarelerde bulunmak üzere eski Adalet ve Milli Savunma Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu ve eski milletvekili, senatör ve Diyanet İşleri Başkanı Lütfi Doğan'ı ziyaret etti.

"Biri siyasi bir abide bir diğeri manevi alanda otorite"

Yönetim kurulu üyeleri Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz ve Engin Kara’dan oluşan GÜBDER heyetinin ziyareti hakkında bilgi veren GÜBDER Başkanı Erol Tekçe, “Bugün Gümüşhane tarihine mührünü vurmuş iki duayen isimle beraber olduk. Biri siyasi bir abide bir diğeri manevi alanda otorite olan iki gönül insanı. GÜBDER olarak Ramazan-ı Şerifin manevi iklimine uyarak iki abide şahsiyet ile beraber hem görüş alışverişi hem de gönül alışverişi yaptık. Allah iki değerimize de uzun ömürler versin. Gümüşhane ve Gümüşhaneliler yetiştirdiği bu güzide insanlardan dolayı gurur duymalı. Gerçekten arkadaşlarla bugün çok mutlu ve verimli bir gün geçirdik ve yaşadık” dedi.

GÜBDER heyeti daha sonra Sungurlu ve Doğan’a iftar davetiyesi ve gümüş konak hediyesini takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2017, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER