Şampiyonlara Hemşehri Desteği

Bilek Güreşi Kafilesine Eskişehir’de bulunan Gümüşhaneliler yemek verdi.

Şampiyonlara Hemşehri Desteği
Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonunun düzenlediği 2012 faaliyet programı kapsamında Eskişehir’de başlayan Bilek Güreşi şampiyonasında Gümüşhaneli sporculara hemşehrileri tarafından yemek verildi.

Yarışmalara 18 Sporcuyla katılan Gümüşhane kafilesini Eskişehir’de ikamet eden hemşerilerimiz yalnız bırakmadı. Şeker Fabrikası tesislerinde düzenlenen yemekte, ilk gün yarışlarında iyi dereceler elde ettiklerini söyleyen kafile başkanı Sait Özdamar 3 gün sürecek şampiyonada Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil ederek başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi.

Özellikle ilk gün yapılan müsabakalarda 50 Kilo sol bilekte Tarık Doğan Türkiye birincisi, 80+ Kiloda Ömer Faruk Kaymak Türkiye Birincisi,65 kiloda Mustafa Demirağ Türkiye 2.si ve 70 Kiloda Kadir Kurtoğlu Türkiye 3.sü oldu. Diğer sporculardan da başarılar beklediklerini belirten Özdamar, Eskişehir’de kendilerini yalnız bırakmayan hemşerilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Sporculara moral ve destek amacı taşıyan yemeğe Eskişehir KOSGEB İl Müdürü Ali Vasfı Eskicioğlu, Hüseyin Turhan, Coşkun Muslu, Ekrem Çimen, Osman Nebioğlu ve Temel Daltaban da katıldı.

Kafileyle birlikte Eskişehir’e gelen bilek güreşinde dünya 3.sü ve federasyon teknik komite sorumlusu Muharrem Ateş, Eskişehir’de gördükleri sıcak ilgiden memnun olduklarını, bu ilginin sporcuların başarılarına olumlu yansıyacağını söyledi.

Eskişehir’de üç gün devam edecek bilek güreşi yarışları Cumartesi günü sona erecek.
Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2012, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER