Gümüş Kızlar'dan sert tepki

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği bayan voleybol takımının antrenörü Coşkun Karadeniz, son günlerde sosyal medyada ve bazı spor sitelerinde yayınlanan haberlere tepki gösterdi.

Gümüş Kızlar'dan sert tepki

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği bayan voleybol takımının antrenörü Coşkun Karadeniz, son günlerde sosyal medyada ve bazı spor sitelerinde yayınlanan haberlere tepki gösterdi.

Takıma yönelik son günlerde yapılan yakışıksız ve gerçekten uzak açıklamaları şiddetle kınadıklarını kaydeden Karadeniz, “Oldukça zor koşullarda devam eden bir lig etabını yaşıyoruz. Neredeyse bütün takımlarda yaşanan olumsuzlukları biz de yaşadık. İki oyuncumuzla disiplin talimatları dışındaki tavırları nedeniyle teknik kadronun da talepleri doğrultusunda yollarımızı ayırdık. Birçok kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntıları yaşamış olsak ta bu sorunlar aşılıyor. Takım olarak eksik olmamıza rağmen mutluyuz. Sıralamadaki yerimiz bu mutluluğun ve birlikteliğin en büyük kanıtıdır. Gerek kulüp başkanımız Nizamettin Yılmazer gerekse Sayın Valimiz Okay Memiş ve Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen her zaman yanımızda oldular” dedi.

“Voleybol Anadolu’da güzel”

Voleybolun Anadolu’da güzel olduğuna değinen Karadeniz, “Anadolu’nun küçük ama voleybol sevgisi büyük şehri Gümüşhane’de olmaktan son derece mutluyuz. Kimse birlik beraberliğimizi bozamayacak ve buna da asla müsaade etmeyeceğiz. Başkanımızın maç esnasındaki hassasiyetini biz çok iyi biliyoruz. Cebinden bir kuruş harcamadan voleybol için ahkam kesenler bunları anlayamaz. Bu kulüpte başkan sorunu olmadığı gibi bizde sonuna kadar yanındayız. Kendisine bizlere gösterdiği yakın ilgi ve destek için teşekkür ediyoruz. Takımımız üzerine oynanan oyunlara en güzel cevabı oyuncularım yarın oynayacağımız Anadolu Üniversitesi karşılaşmasında birlik beraberliğimizi ortaya koyarak verecektir. Sonuç ne olursa olsun biz sımsıkı sarılacağız” diye konuştu.

Takım kaptanı Maja Burazer de yaptığı açıklamada yaşanan olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Ben Gümüşhane’de olmaktan mutluyum. Burada kendimi huzurlu ve güvende hissediyorum. Burası bir spor şehri ve dolu tribünlere oynamak bize büyük keyif veriyor. Başkanımız ve şehrin ileri gelenleri hep yanımızda. Her kulüpte yaşanan olağan sorunlar burada da var. Ve çözüleceğini de biliyoruz. Bizim işimiz takımı iyi yerlere taşımak ve sezonu en iyi yerde tamamlamak, bunu da başaracağız. Eskişehir’deyiz ve buraya sadece kazanmaya ve o şehrin insanlarını mutlu etmeye geldik” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER