Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Erdoğdu Yağlıdere ve Olucak köylerinde

Erdoğdu Yağlıdere ve Olucak köylerinde

Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, köy ziyaretleri kapsamında merkeze bağlı Yağlıdere ve Olucak köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinledi.

852
Gösterim

Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, köy ziyaretleri kapsamında merkeze bağlı Yağlıdere ve Olucak köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinledi.

Olucak Köyü Hamdi Nas ve Yağlıdere Köyü Muhtarı İdris Kazancı ile köylerde incelemelerde bulunan Başkan Erdoğdu, köylerin sorunlarıyla ilgili köy muhtarlarından bilgi aldı.

Köyleri tek tek ziyaret ederek, muhtarlarla, vatandaşlarla bir araya gelerek yapılması gerekenlerle ilgili öncelikleri belirlediklerini kaydeden Erdoğdu, sorunları birinci ağızdan dinleyerek çalışmaları buna göre şekillendirdiklerini kaydetti.

“Köylerimizin genel olarak altyapı ve parke çalışmalarının büyük oranda tamamlandı”

Gümüşhane köylerinde acil olan eksiklerin iyi bir planlama dahilinde öncelik sırasına göre giderileceğini dile getiren Başkan Erdoğdu, “Köylerimizin genel olarak altyapı ve parke çalışmalarını büyük oranda tamamlandı. Var olan diğer eksiklikleri Sayın Valimizle, Milletvekillerimiz, İl Özel İdare Genel Sekreterimizle, meclis üyelerimizle uyum içinde çalışarak gidermeye çalışacağız” diye konuştu.

Olucak köyündeki tarihi İmera Manastırı’nda da incelemelerde bulunan Başkan Erdoğdu, şunları kaydetti: “Olucak Köyümüz sınırlarında yer alan tarihi manastır bölge turizmi açısından önemli yer yere sahip. İmera Manastırı Doğu Karadeniz'in önemli inanç yapıları arasında gösteriliyor. 1350 yılında yapılan manastır günümüze kadar yıkılmadan ayakta kalmış. Bizimde bu gibi tarihi yapılara sahip çıkarak kent ve bölge turizmine kazandırmamız lazım.”

Olucak ve Yağlıdere’nin yer aldığını bölgenin önemli turizm destinasyonlarını bünyesinde barındırdığına dikkati çeken Erdoğdu, “Krom Vadisi, Cinli hanlar, Çakırgöl, Foster Konağı, Camiboğazı Yaylası gibi önemli turizm destinasyonlarımız yine bu bölgede yer alıyor. Bu bölgeye gelecek olan yerli ve yabancı turistler kültür, tarih ve doğa turizmini bir arada bulabilir. İl olarak bütün paydaşlarımızla eksiklikleri gidererek, bölgeyi turizme kazandırmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Erdoğdu Yağlıdere ve Olucak köylerinde 1
1 / 8
Erdoğdu Yağlıdere ve Olucak köylerinde 2
2 / 8
Erdoğdu Yağlıdere ve Olucak köylerinde 3
3 / 8
Erdoğdu Yağlıdere ve Olucak köylerinde 4
4 / 8
Erdoğdu Yağlıdere ve Olucak köylerinde 5
5 / 8
Erdoğdu Yağlıdere ve Olucak köylerinde 6
6 / 8
Erdoğdu Yağlıdere ve Olucak köylerinde 7
7 / 8
Erdoğdu Yağlıdere ve Olucak köylerinde 8
8 / 8
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *