Ara
Gümüşhane
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8148 %0.19
50,2749 %0.16
5.965,81 % 0,17
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Gümüşhane Bu Yemekte Buluştu

Gümüşhane Bu Yemekte Buluştu

Ahmet Yüce'ye "Üstün Hizmet Belgesi" verildi.

609
Gösterim
KAYNAK: Recep Ergin
Skoda Türkiye Distribütörü Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü divan kurulu üyesi Ahmet Yüce’ye babaocağı Gümüşhane’de “Üstün Hizmet Belgesi” verildi.

Gümüşhane Belediye Meclisi tarafından geçtiğimiz Eylül ayında yapılan toplantıda kente sağladığı katkı ve iş yaşamındaki başarıları nedeniyle Yüce’ye verilmesi oy birliği ile kararlaştırılan “Üstün Hizmet Belgesi” için tören düzenlendi.

-GÜMÜŞHANE’NİN PROTOKOLÜ YEMEKTE BULUŞTU

Lezzet Et Balık Lokantasında düzenlenen yemeğe Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Garnizon Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu üyeleri Alp ve Tunç Öner, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, Tekke Belediye Başkanı Gürsel Şeyhoğlu, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, MHP İl Başkanı Orhan Mazman, Has Parti İl Başkanı Niyazi Karagül, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Yüce Auto’nun Gümüşhane’ye kazandırdığı kütüphane, bilgisayar laboratuvarları, otomobiller ve burslarla ilgili gerçekleştirilen sunumun ardından konuşan Belediye Başkanı Mustafa Canlı, il dışındaki Gümüşhanelilerin varlığının kendileri için çok onur verici olduğunu söyledi.

-“YÜCE AİLESİ GİBİ AİLELERİN ÇOĞALMASINI ARZU EDİYORUZ”

Gümüşhane’nin gerek ekonomik, gerekse sosyal statüsü nedeniyle Cumhuriyetin ilk yıllarından bu zamana kadar çok sayıda insanın şehirden göç ettiğini hatırlatan Canlı, “Şehrimizden gidenler bulunduğu kentle özdeşleşti, o şehrin dinamikleri ile birlikte hareket etti ama bir taraftan da doğduğu veya atalarının memleketini unutmadılar. Bu bizim için onur verici bir güzellik. Yüce ailesi de bunlardan birisi. Biz Yüce ailesi gibi ailelerin çoğalmasını arzu ediyoruz. Onlarla ve bütün hemşehrilerimizle onur duyuyoruz.” dedi.

Gümüşhane insanının bulunduğu her yerde sevilen, sayılan, onur duyulan ve takdir edilen insanlar olduğunu dile getiren Canlı, bunu her yerde duyup gördüklerini belirtti. Gümüşhane Belediye Başkanı olarak Ahmet Yüce’nin babası merhum Orhan Yüce’nin yanına gittiklerinde her zaman ilgi ve alaka ile yaklaştığını hatırlatan Canlı, Yüce ailesinin her zaman kendilerine ve şehre ilgili davrandıklarını belirterek teşekkür etti.

Canlı, Yüce ailesinin şehre sağladığı katkıların bir ifadesi olarak Belediye Meclisi’nin 7 Eylül 2011 tarihli toplantısında oy birliği ile alınan kararla “Üstün Hizmet Belgesi” verilmesinin kararlaştırıldığını da sözlerine ekledi.

-“GÜZEL GÜMÜŞHANEMİZİN, GÜZEL İNSANLARI İLE İFTİHAR EDİYORUZ”

Başkan Canlı’nın ardından konuşan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda ise “Güzel Gümüşhanemizin, güzel insanları ile iftihar ediyoruz” diyerek başladığı konuşmasında, şunları söyledi: “Özellikle gurbette yaşayan hemşehrilerimiz burayı unutmuyor. Allah adı gibi yüceltsin ailemizi. Gayretli bir çalışmaları var. İftihar ediyoruz. Destekleri için teşekkür ediyoruz. Güzel bir kadirşinaslık özelliği gösteriyorlar. Belediyemize de bu vefa duygusundan dolayı teşekkür ediyoruz.”

-GÜMÜŞHANE’YE KALICI ESER SÖZÜ

Yapılan konuşmaların ardından “Üstün Hizmet Belgesini” Vali Dr. Yusuf Mayda ve Belediye Başkanı Canlı’nın elinden alan Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce’nin oldukça duygulandığı ve konuşmakta güçlük çektiği gözlendi. Belgeyi babası merhum Orhan Yüce için aldığını söyleyen Ahmet Yüce, herkese teşekkür etti. Yüce, mehrum Orhan Yüce’nin isminin yaşatılması için şehre kalıcı bir eser kazandırmak istediklerini de sözlerine ekledi. 
Gümüşhane Bu Yemekte Buluştu 1
1 / 11
Gümüşhane Bu Yemekte Buluştu 2
2 / 11
Gümüşhane Bu Yemekte Buluştu 3
3 / 11
Gümüşhane Bu Yemekte Buluştu 4
4 / 11
Gümüşhane Bu Yemekte Buluştu 5
5 / 11
Gümüşhane Bu Yemekte Buluştu 6
6 / 11
Gümüşhane Bu Yemekte Buluştu 7
7 / 11
Gümüşhane Bu Yemekte Buluştu 8
8 / 11
Gümüşhane Bu Yemekte Buluştu 9
9 / 11
Gümüşhane Bu Yemekte Buluştu 10
10 / 11
Gümüşhane Bu Yemekte Buluştu 11
11 / 11
Yorumlar
Z
ZEKİ ARIK 2 yıl önce
FETÖ terör örgütü APO dan daha tehlikeli PKK düşmanımız belli dağda çarpışıyoruz ancak FETÖ içimize sızmış Avukatları,öğretmenleri,brokratları vb.var. https://youtu.be/ZNnU0XOrh-0 Aşağıdaki haber doğru mu Avukat bey?Haberler Gündem Haberleri ByLock kullanan avukata hapis Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik davada yargılanan avukat Hasan Tok, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. 26.09.2019 - 21:18 | Son Güncellenme: 26.09.2019 - 21:18| AA ByLock kullanan avukata hapis Ankara 23'üncü Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya sanık Tok ve avukatı katıldı. Önceki ara karar gereği dava dosyasına gelen evrakın okunmasının ardından esasa ilişkin mütalaaya karşı savunma yapması için sanığa söz verildi. Hakkındaki suçlamaların somut delillere dayanmadığını iddia eden sanık Tok, örgüt üyesi olmadığını öne sürdü. Örgütün kriptolu haberleşme programı ByLock kullandığına ilişkin dava dosyasındaki tespitleri kabul etmeyen Tok, gelinen aşamada suçsuz olduğunun ortaya çıktığını savunarak beraat talebinden bulundu. Sanık avukatının savunmasının ardından mahkeme başkanı, heyetin kararını açıkladı. Tok'a, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Sanık Tok, Adana ve Hatay'da MİT tırlarının durdurulması davasından hüküm giyen eski Adana İl Jandarma Komutanı kurmay albay Özkan Çokay'ın yanı sıra devlet büyüklerin telefonlarının usulsüz dinlendiğine ilişkin Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) ve TÜBİTAK görevlisi 28 kişinin yargılandığı davada da sanık avukatlığı yapıyordu.
BEĞENME
0
CEVAPLA
S
Suikaştçı 10 yıl önce
apo yu Öldüren hapis yatarmı ?
BEĞENME
0
CEVAPLA
k
kederli 10 yıl önce
Gerçekten çok güzel anlatmissiniz bu konuyu benim esimde müebbet cezası aldı ne olur bizleride unutmayın bir an önce cezalarda indirim bekliyoruz bu konuyu gündemde tutun ne olur
BEĞENME
0
CEVAPLA
m
murat reis 12 yıl önce
biz bunları biliyoruzda o dediklerine şaşan akp li kim onu de sen..az çok siyasetle ilgilenen herkes bilir bu işleride akp milletvekilliği yapan şaşacak kadar ilgisiz şu anda tbmm de bulunanaların çoğu gibi..ama türk milleti takipte olayları merak etmeyin domino taşı gibi gelişecek işler benden demesi...
BEĞENME
0
CEVAPLA