Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8298 %0.03
50,2409 %0.09
6.058,83 % 1,45
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Gümüşhane Gençlik Merkezi 'Giysi Rafı' oluşturdu

Gümüşhane Gençlik Merkezi 'Giysi Rafı' oluşturdu

Gümüşhane Gençlik Merkezi, paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında ihtiyacı olanların alabilmesi için ‘Giysi Rafı’ projesi oluşturdu. Proje ile Türk Kızılayı Gümüşhane Şubesi ve yardımsever vatandaşların bağışladığı giysiler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

472
Gösterim

Gümüşhane Gençlik Merkezi, paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında ihtiyacı olanların alabilmesi için ‘Giysi Rafı’ projesi oluşturdu. Proje ile Türk Kızılayı Gümüşhane Şubesi ve yardımsever vatandaşların bağışladığı giysiler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Ramazan ayında farklı sosyal etkinlikler yapan, yeni tip koronavirüs salgını boyunca siperlik üreten Gümüşhane Gençlik Merkezi tüm bunların yanında ihtiyaç sahipleri için gıda kolisi ve giysi yardımları yapıyor. 

Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü gençlerinin “İyiliği bulaşıcı hale getirmek” için yaptığı etkinlikte hayırsever vatandaşlar tarafından ulaştırılan giyim malzemeleri Ramazan ayı süresince Gençlik Merkezindeki bir odada haftanın belirli günlerinde “Giysi Rafı” oluşturarak sosyal mesafe ve diğer hijyen kurallarına uyularak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtımı yapılıyor, gıda kolileri ise gönüllülerle birlikte ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

Gümüşhane Gençlik Merkezi Müdürü Beytullah Cebel, yılın her döneminde vatandaşların yanında olduklarını, düzenledikleri çeşitli etkinlik ve projelerle 7’den 70’e toplumun her kesimine dokunduklarını belirterek özellikle Ramazan ayının ruhuna uygun olan ‘Giysi Rafı’ projesine katkı sağlayan, destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Gümüşhane Gençlik Merkezi 'Giysi Rafı' oluşturdu 1
1 / 4
Gümüşhane Gençlik Merkezi 'Giysi Rafı' oluşturdu 2
2 / 4
Gümüşhane Gençlik Merkezi 'Giysi Rafı' oluşturdu 3
3 / 4
Gümüşhane Gençlik Merkezi 'Giysi Rafı' oluşturdu 4
4 / 4
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *