Ara
Gümüşhane
Hafif kar yağışlı
-4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Gümüşhaneli kadınlara finansal okuryazarlık eğitimi

Gümüşhaneli kadınlara finansal okuryazarlık eğitimi

Gümüşhane’de Gümüşhaneli Kadın Girişimciler Derneği ve Bakkallar Odası üyelerine Girişimciler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitimi verildi.

425
Gösterim
Gümüşhane’de Gümüşhaneli Kadın Girişimciler Derneği ve Bakkallar Odası üyelerine Girişimciler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitimi verildi.

Leyla Bostancı’nın başkanı olduğu Gümüşhaneli Kadın Girişimciler Derneği ve Bakkallar Odasında 12 Mart 2015 tarihinde T.C. Kalkınma Bakanlığı - Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği - UNDP- Visa Europe - Vodafone kapsamında Paramı Yönetebiliyorum Projesi ile 40 katılımcıya Habitat Yönetişim ve Kalkınma Derneği Eğitmeni Nurbanu Kaya tarafından “Girişimciler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitimi” verildi.

Gümüşhaneli Kadın Girişimciler Derneğinde gerçekleşen eğitim boyunca katılımcılara Girişimcilik Nedir? Girişimcilikte Başarının Temel Şartları, Bütçe Yönetme, Riskler, Fizibilite ve Finansal Tablolar, Finansman konularında sunum yapılarak girişimcilikte bilgiye erişimin kolaylaştırılması amacıyla finansal planlama ve yönetim, finans sistemi konularında bilincin oluşması konulu eğitim verildi.

Katılımcılar eğitim sonucunda Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği tarafından ücretsiz Sertifika almaya hak kazandı.

Gümüşhaneli Kadın Girişimciler Derneği ve Bakkallar Odası Başkanı Leyla Bostancı, eğitimden duyduğu memnuniyeti dile getirerek girişimcilik konusunda desteklerin sürmesi gerektiğini vurguladı.
Gümüşhaneli kadınlara finansal okuryazarlık eğitimi 1
1 / 2
Gümüşhaneli kadınlara finansal okuryazarlık eğitimi 2
2 / 2
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *