Ara
Gümüşhane
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,2250 %0.13
47,0455 %0.39
4.346,89 % 0,65
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi

Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi

Gümüşhane’de yoğun bir şekilde kutlanan Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında tarihi Torul köprüsünün altında Harşit Çayı üzerinde kano etkinliği yapıldı.

446
Gösterim

Türkiye’nin en hızlı akan çaylarından birisi olan Harşit Çayı uzun yıllar sonra sportif bir faaliyete ev sahipliği yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilciliği ortaklığında gerçekleştirilen Avrupa Spor Haftası kutlama programı kapsamında Torul ilçesindeki tarihi köprünün olduğu alanda etkinlik düzenlendi.

Kanolarla bugüne kadar köprünün üzerinden geçen sporcu ve antrenörler bu kez tarihi köprünün altından, Harşit Çayı üzerinde kanoyla geçti.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Osman Yılmazer, “Avrupa Spor Haftası 81 ilimizde aynı anda kutlanıyor. Biz de çeşitli spor etkinlikleri yapıyoruz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle birlikte. Bugün de Torul ilçemizde etkinlik yaptık. Buradaki tarihi köprünün altında bir kano etkinliği düzenledi. Harşit Çayında Torul’un tarihi köprüsünde güzel bir etkinlik oldu. Şehrimizin ve Torul’un turizmine de katkı sağlamak istedik. Bu vesileyle herkesi spor yapmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Torul Gençlik Merkezi çalışanlarından Mehmet Bayraktaroğlu ise “Avrupa Spor Haftası nedeniyle bugün güzel ilçemizde bu tarihi köprümüzün altında kano gösterisi yapmak istedik. İnşallah gençlerimize bu sporu da öğretip faydalı bir şekilde kanocu yapmak istiyoruz. Senelerdir tarihi köprümüzün üzerinden geçiyorduk. Bugün de altından geçmek nasip oldu. İnşallah Torul’da yaşayan gençlerimizi ve 29 yaş üzerini kano yapmaya bekliyoruz” diye konuştu.

Antrenörlerden Tolga Yılmazer de “Bugün Harşit Çayımızda Avrupa Spor Etkinlikleri kapsamında kanoyla tarihi köprü altında gezi düzenledik. Herkesi spora davet ediyoruz” dedi.

Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 1
1 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 2
2 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 3
3 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 4
4 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 5
5 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 6
6 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 7
7 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 8
8 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 9
9 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 10
10 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 11
11 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 12
12 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 13
13 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 14
14 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 15
15 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 16
16 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 17
17 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 18
18 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 19
19 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 20
20 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 21
21 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 22
22 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 23
23 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 24
24 / 25
Harşit Çayında kano etkinliği düzenlendi 25
25 / 25
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *