Ara
Gümüşhane
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane İl Başkanı Köse, muhtarlarla istişare toplantılarına devam ediyor

İl Başkanı Köse, muhtarlarla istişare toplantılarına devam ediyor

Gümüşhane’de köy ve mahalle muhtarları ile toplantılarını sürdüren AK Parti İl Teşkilatı, Merkez ve Torul’a bağlı 19 köy muhtarıyla bir araya geldi.

297
Gösterim

Gümüşhane’de köy ve mahalle muhtarları ile toplantılarını sürdüren AK Parti İl Teşkilatı, Merkez ve Torul’a bağlı 19 köy muhtarıyla bir araya geldi.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse başkanlığında Gülaçar Köyü’ndeki Artabel Tatil Köyünde organize edilen toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın, AK Parti Torul İlçe Başkanı Osman Karabulut, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda köy muhtarı katıldı.

İkisu, Artabel, Tersun ve Krom vadisinde bulunan köylerin sorunlarının konuşulduğu toplantının ardından açıklamalarda bulunan İl Başkanı Köse, toplantıda muhtarlar tarafından yapılan taleplerin çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

AK Parti ile birlikte muhtarlara verilen önemin arttığına dikkati çeken Köse, “Bizler her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Parti olarak muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Muhtarlarımız kendi mahalle ve köyleriyle ilgili sorunları ve sıkıntılarını her zaman bizlerle paylaşıyorlar. Bizler de sorunların çözüme kavuşturulması için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Muhtarlığın özveri isteyen bir meslek olduğuna işaret eden Köse, şunları söyledi: “Yapılan hizmetlerde en büyük destekçilerimiz muhtarlarımızdır. Köylerimizde ve mahallelerimizde eksik kalan hizmetler noktasında muhtarlarımızla birlikte koordineli olarak çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz toplantılarda, muhtarlarımız tarafından dile getirilen eksikliklerin tamamlanması için gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Bizler her zaman muhtarlarımızın emrindeyiz. Kapımız her zaman muhtarlarımıza açık. Bizim amacımız köylerimizi daha yaşanabilir kılmak. Bunu başarmak için de Milletvekillerimiz Sayın Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’ın gayret ve destekleriyle Ak Parti Gümüşhane ailesi olarak hep birlikte var gücümüzle çalışacağız.”
 

İl Başkanı Köse, muhtarlarla istişare toplantılarına devam ediyor 1
1 / 4
İl Başkanı Köse, muhtarlarla istişare toplantılarına devam ediyor 2
2 / 4
İl Başkanı Köse, muhtarlarla istişare toplantılarına devam ediyor 3
3 / 4
İl Başkanı Köse, muhtarlarla istişare toplantılarına devam ediyor 4
4 / 4
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *