Ara
Gümüşhane
Kapalı
-0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8168 %0.03
50,2521 %0.18
6.076,12 % 1,74
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Milletvekili Aydın: Milli İradenin Zafer Günü Kutlu Olsun

Milletvekili Aydın: Milli İradenin Zafer Günü Kutlu Olsun

AK Parti’nin 1. Büyük olağanüstü kongresinde Tespit Komisyonu Başkanı olarak görev yapan Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Kemalettin Aydın, yoğun kongre çalışmalarını, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini ve Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu Başbakanlık’a taşıyan olağanüstü kongre sürecini değerlendirdi.

612
Gösterim
AK Parti’nin 1. Büyük olağanüstü kongresinde Tespit Komisyonu Başkanı olarak görev yapan Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE  Başkan Yardımcısı Kemalettin Aydın, yoğun kongre çalışmalarını, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini ve Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu Başbakanlık’a taşıyan olağanüstü kongre sürecini değerlendirdi.

Milletvekili Aydın, “Partimizi bu büyük kongreye hazırlamak için ciddi bir çalışma evresi geçirdik. 4 gün gece- gündüz demeden çalıştık ve şükürler olsun ki bu zorlu sürecin altından kalktık. Kongre günü sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Arena’daki görev yerimize geldik ve gecenin geç saatlerine kadar devam eden bu dev organizasyonu kusursuz bir şekilde tamamladık. Burada şunu özellikle ifade etmek istiyorum. AK davayı sonuna kadar savunan bir milletvekili olarak,  güzel ülkemizi bir adım daha yukarı taşıyan, ülkemize ivme kazandıran ve büyümenin simgesi olan AK dava için gerekirse bir ömür boyu çalışmaya hazırım” dedi.

“MİLLİ İRADENİN KAZANACAĞINI SÖYLEMİŞTİK”

Türkiye’nin seçilmiş hükümetine karşı 17 ve 25 Aralık’ta düzenlenen darbe operasyonlarına da atıfta bulunan Milletvekili Aydın, şunları söyledi: Türkiye’yi büyük bir kaosun içerisine hapsetmeye çalışan 17 ve 25 Aralık operasyonlarının ardından Gümüşhane’nin tüm ilçelerinde ve merkezde’ Milli İradeye Saygı ve Yeni Türkiye’ toplantıları düzenlemiş, kazananın sonunda milli irade olacağını söylemiştik. Ve nihayetinde de söylediğimiz oldu ve milli irade her zaman olduğu gibi yine kazandı. Bu öngörümüzün gerçekleşmiş olmasının mutluluğunu yaşıyorum. Buradan Gümüşhaneli hemşehrilerime de bir kez daha teşekkür etmek istiyorum çünkü ‘Milli İradeye Saygı ve Yeni Türkiye’ toplantılarında seçilmiş hükümetimizin arkasında durmuştur ve bunun yanında da Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye üçüncüsü olan ve yüzde 75’in üzerinde oy almıştır.”

“TÜRKİYE’Yİ AYDINLIK BİR GELECEK BEKLİYOR”

AK Parti’nin 12 yıllık iktidarı döneminde Türkiye’nin sağlıkta, eğitimde, ekonomide, ulaşımda, bilimde, sanayide ve diğer pek çok alanda gelişme gösterdiğini kaydeden Milletvekili Aydın, bu durumun ister AK Partiyi desteklesin ister desteklemesin toplumun önemli bir kesimlerinin farkında olduğu bir gerçek olduğunun altını çizdi.

Türkiye’nin seçilmiş hükümetine başarı dileklerini ileten Aydın, Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni Cumhurbaşkanı olması ve Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da Başbakan olmasıyla birlikte oluşan bu yeni süreçte Türkiye’nin gücüne güç katan yeni bir dönemin başladığını kaydetti.
Milletvekili Aydın: Milli İradenin Zafer Günü Kutlu Olsun 1
1 / 8
Milletvekili Aydın: Milli İradenin Zafer Günü Kutlu Olsun 2
2 / 8
Milletvekili Aydın: Milli İradenin Zafer Günü Kutlu Olsun 3
3 / 8
Milletvekili Aydın: Milli İradenin Zafer Günü Kutlu Olsun 4
4 / 8
Milletvekili Aydın: Milli İradenin Zafer Günü Kutlu Olsun 5
5 / 8
Milletvekili Aydın: Milli İradenin Zafer Günü Kutlu Olsun 6
6 / 8
Milletvekili Aydın: Milli İradenin Zafer Günü Kutlu Olsun 7
7 / 8
Milletvekili Aydın: Milli İradenin Zafer Günü Kutlu Olsun 8
8 / 8
Yorumlar
v
vatandaş 29 11 yıl önce
sen ve senin gibiler yağ yaktıkça ne aydınlık gün gelir nede ülke kalkınır,boş yatırımlar tarlası,güz ayında yaparlar dut herlesi,buda memleketin terlemesi, şimdiye kadar milli irade yokmuydu,eskiden üretim vardı ayrıca sen gümüşhane milletvekili olsan ildeki işci çalıştıran yatırımcı kuruluşları desteklerdin,nerede milliyetçilik,bırakın çıkar rant peşinde koşmayı,bu ülkeyi akıllı yer deliler yer güzel ilde valiler yer,sanki buna kimler dur der,yeyin bu devleti afiyet olsun,
BEĞENME
0
CEVAPLA