Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8159 %0.19
50,1754 %-0.05
5.954,96 % -0,01
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Milli Eğitimden Ödül Yağmuru

Milli Eğitimden Ödül Yağmuru

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl yürütülen "Hem Okudum Hem Yazdım" ve "Barışa Beni de Yazın" projeleri kapsamında yapılan çeşitli yarışmalarda derece alan öğretmen ve öğrenciler için Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda ödül töreni düzenlendi.

310
Gösterim
Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl yürütülen "Hem Okudum Hem Yazdım" ve "Barışa Beni de Yazın" projeleri kapsamında yapılan çeşitli yarışmalarda derece alan öğretmen ve öğrenciler için Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda ödül töreni düzenlendi.

Ödül törenine Vali Dr. Yusuf Mayda, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdener, Emniyet Müdürü Ahmet Can, Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Vali Dr. Yusuf Mayda, Gümüşhane'nin Türkiye ve dünyaya örnek olacak projeler hazırladığını belirterek,  Atatürk’ün “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” anlayışından hareketle barışı öne çıkaran projeleri hayata geçirdiğini söyledi.

Son zamanlarda teknolojik gelişmelerden dolayı, televizyon ve internet bağımlılığı nedeniyle toplumun kitap okuma ve yazı yazmadan uzaklaştığını dile getiren Vali Mayda, “Mektup yazma adetimiz bile kalmadı. Mesajlar yazıp toplu olarak gönderiyoruz.  Anı yazmak, kitap okumak kalmadı. Hep hazırı değerlendiriyoruz.  Hazırlanan projeler, değerlerimizi yeniden kazanmaya yönelik projelerdi. Her iki projemiz de örnek projelerdi. Amacımıza kısmen ulaşmış bulunuyoruz.” dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Bulut ise Gümüşhane Valiliği adına 2012 - 2013 Eğitim öğretim yılında "Hem Okudum Hem Yazdım" , "Barışa Beni De Yazın" ve " Okul Pansiyonlarımızda Değerler Eğitimi" olmak üzere 3 yerel proje yürütüldüğünü ifade ederek projelerin son derece olumlu sonuçlandığını ve bu yılda bu projeleri devam ettirmek istediklerini söyledi. Bulut yeni hazırladıkları "Enerjini Yarına Sakla" projesi ili ilgili de davetlilere bilgi verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Barışa Beni de Yazın; konulu şiir yarışması birincisi Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Şafak Sarıyar, Karikatür Yarışması Birincisi Torul Namık Kemal Ortaokulu öğrencisi Buket Öztürk,  Kompozisyon Yarışması Birincisi Gümüşhane Anadolu Lisesi öğrencisi Meva Arslan, İl Halk Kütüphanesinden En Çok Kitap Okuyan Gazipaşa Ortaokulu öğrencisi Mervenur Özen, Hem Okudum Hem Yazdım; projesi kapsamında öğretmenler arasında yapılan “Sevgili Öğrencim” Konulu Hikaye Yarışmasında “Taşkent Rüyası” isimli hikayesi ile birinci olan Merkez Atatürk Ortaokulu öğretmeni Nuray Demir, Şiir Yarışması ikincisi Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Yunus Emre Yağlıdere, Karikatür Yarışması ikincisi Atatürk Ortaokulu öğrencisi Sude Zarife Özdamar, Kompozisyon Yarışması ikincisi Gümüşhane Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Özer, İl Halk Kütüphanesinden En Çok Kitap Okuyan Kanuni Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Kübra Mutaf, Hem Okudum Hem Yazdım projesi kapsamında öğretmenler arasında yapılan “ Sevgili Öğrencim” Konulu Hikaye Yarışmasında “Ters Lale” isimli hikayesiyle Aysın Rafet Ataç İlkokulu öğretmeni Sevda Ayas, Şiir Yarışması üçüncüsü Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Eren Ağaç, Karikatür Yarışması üçüncüsü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Suat Çelik, Kompozisyon yarışması üçüncüsü Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Fatih Taş, İl Halk Kütüphanesinden En Çok Kitap Okuyan üçüncü Gazipaşa Ortaokulu öğrencisi Nisanur Yaşar, Hem Okudum Hem Yazdım projesi kapsamında öğretmenler arasında yapılan “Sevgili Öğrencim” Konulu Hikaye Yarışmasında “Öğretmen ve İdeal” isimli hikayesiyle Kelkit Yaşar ve İrfani Doğan Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni Kamil Altındaş’a, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Koza Altın İşletmeleri Mastra Altın Madeni sponsorluğu altın ödülü Vali Dr. Yusuf Mayda, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdener, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can tarafından verildi.

Törende ayrıca başta “Barışa Beni De Yazın” projesi olmak üzere uygulanan yerel projelere verdiği destekler için Koza Altın İşletmeleri Mastra Altın Madeni İşletme Müdürü Ahmet Deniz’ e plaket takdim etti.

Ödül töreni daha sonra SODES kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülmüş olan “Evrensel Dil Atölyeleri”  projesi kapsamında müzik kursu alan öğrenciler basgitarda Batuhan Özdamar, elektrogitarda Alaattin Bayraktar, bateride Cemil Furkan Saraç, solistler Enes Okumuş ve Çeşminaz Kulaksız, öğrencilere kemanla eşlik eden öğretmen Mehmet Ali Erden ve klavyede Gürkan Gürses’in verdiği konser ile son buldu.
Milli Eğitimden Ödül Yağmuru 1
1 / 11
Milli Eğitimden Ödül Yağmuru 2
2 / 11
Milli Eğitimden Ödül Yağmuru 3
3 / 11
Milli Eğitimden Ödül Yağmuru 4
4 / 11
Milli Eğitimden Ödül Yağmuru 5
5 / 11
Milli Eğitimden Ödül Yağmuru 6
6 / 11
Milli Eğitimden Ödül Yağmuru 7
7 / 11
Milli Eğitimden Ödül Yağmuru 8
8 / 11
Milli Eğitimden Ödül Yağmuru 9
9 / 11
Milli Eğitimden Ödül Yağmuru 10
10 / 11
Milli Eğitimden Ödül Yağmuru 11
11 / 11
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *