Ara
Gümüşhane
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8125 %0.19
50,2105 %0.03
5.979,91 % 0,41
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı

Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı

Gümüşhane Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli 60 Polis Özel Harekat (PÖH) görevlisi dualarla Suriye’ye uğurlandı.

328
Gösterim

Gümüşhane’den geçici görevle Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı Harekatı bölgesinde görev yapacak olan Polis Özel Harekat (PÖH) timleri dualarla uğurlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğünde düzenlenen törenle uğurlanan PÖH’ler için kurban kesildi dualar edildi. Görevli personellerin ailelerinin de katıldığı törende bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadığı gözlenirken edilen duaya hep birlikte amin denildi.

Törene Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Gökcek ve İl Emniyet Müdürü Vekili Kadir Alçıkaya ile katılan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, tüm görevlilerin selametle gidip gelmelerini dileyerek “Polis Özel Harekat (PÖH) mensubu kardeşlerimizi vatanımızın savunması için İçişleri Bakanlığımızın onayıyla Barış Pınarı Harekatı bölgesine uğurladık. Kardeşlerimiz 60 kişi olarak göreve çıktılar. Allah yollarını açık eylesin. Vatanımızın, milletimizin bütünlüğü için, devletimizin bekası için mücadele edecek kardeşlerimize kolaylıklar diliyor, selametle gidip selametle gelmelerini temenni ediyoruz” dedi.

Kurban kesilmesi ve dua edilmesinin ardından aileleriyle vedalaşarak otobüslere binen PÖH’ler aileleri, Vali Taşbilek ve protokol üyeleri tarafından sirenler eşliğinde uğurlandı.

Hudut güvenliğini sağlamak, Suriye’nin kuzeyinde bir terör koridoru oluşturulmasını engellemek, DEAŞ ve PKK/YPG başta olmak üzere milli güvenliği tehdit eden terörist unsurları etkisiz hale getirmek, güvenli bölge tesis ederek bölgedeki istikrarı ve Türkiye’deki Suriyelilerin evlerine güvenli, gönüllü ve saygın bir şekilde geri dönüşlerini sağlamak maksadıyla 9 Ekim 2019 günü Fırat’ın doğusunda “Barış Pınarı Harekâtı” başlatılmıştı.

Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 1
1 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 2
2 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 3
3 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 4
4 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 5
5 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 6
6 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 7
7 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 8
8 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 9
9 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 10
10 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 11
11 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 12
12 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 13
13 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 14
14 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 15
15 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 16
16 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 17
17 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 18
18 / 19
Suriye’de görev yapacak PÖH’ler dualarla uğurlandı 19
19 / 19
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *