Ara
Gümüşhane
Kapalı
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5702 %0.07
49,6323 %0.06
5.748,91 % 0,05

Üç Yıldızlı Otel Gibi

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “Kardeş Şehir Projesi” etkinlikleri devam ediyor. Doğu Karadeniz illeriyle Güneydoğu Anadolu illeri arasında yürütülen programda Gümüşhane iliyle Bingöl ili kardeş şehir ilan edilmişti. 

665
Gösterim
KAYNAK: Gümüşkoza Gazetesi

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “Kardeş Şehir Projesi” etkinlikleri devam ediyor. Doğu Karadeniz illeriyle Güneydoğu Anadolu illeri arasında yürütülen programda Gümüşhane iliyle Bingöl ili kardeş şehir ilan edilmişti. 

Bu çerçevede Bingöl’den gelen 60 kişilik STK temsilcisi, belediye başkanı ve bürokrat, dün sabah Gümüşhane’ye geldi. 

Gümüşhane’de hizmet veren 3 yıldızlı otel konforundaki Gümüşyurt Yüksek Öğrenim Yurdu’nda ağırlanan misafirler, 18 Ağustos akşamına Gümüşhane’de kalacak.

Gümüşhane Valiliği tarafından Gümüşyurt’ta kalmaları öngörülen misafirler konaklama yerinden memnuniyetini ifade etti. Yurt Müdürü Murat Cebel, “Gümüşhane ve hatta bölge standartlarının üzerinde bir öğrenci yurduyuz. Yemek, yatak ve diğer konularda ISO 9001 belgelerinin sahibi bir öğrenci yurduyuz. Valiliğin bizi tercih etmesi elbette ki gurur vericidir. İnşallah misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayıp bu güvene layık olacağız” dedi.

Öte yandan Bingöl heyeti dün Karaca Mağarası ve Limni Gölü’nü ziyaret etti. Dün akşam ayrıca ziyaret anısına Herfene Gecesini izlediler. Heyet bugün de Gümüşhane Üniversitesi, Süleymaniye Mahallesi, Tomara Şelalesi ve Kelkit Parkı’nı gezecek. Bilindiği gibi proje kapsamında Güneydoğu ve Karadeniz illeri arasında Trabzon-Mardin, Rize- Siirt, Artvin- Bitlis, Giresun- Muş, Ordu- Van ile kardeş şehir ilan edilmişti.
 

Üç Yıldızlı Otel Gibi 1
1 / 12
Üç Yıldızlı Otel Gibi 2
2 / 12
Üç Yıldızlı Otel Gibi 3
3 / 12
Üç Yıldızlı Otel Gibi 4
4 / 12
Üç Yıldızlı Otel Gibi 5
5 / 12
Üç Yıldızlı Otel Gibi 6
6 / 12
Üç Yıldızlı Otel Gibi 7
7 / 12
Üç Yıldızlı Otel Gibi 8
8 / 12
Üç Yıldızlı Otel Gibi 9
9 / 12
Üç Yıldızlı Otel Gibi 10
10 / 12
Üç Yıldızlı Otel Gibi 11
11 / 12
Üç Yıldızlı Otel Gibi 12
12 / 12
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *