Ara
Gümüşhane
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Galeriler Siyaset Çimen'den Basın Toplantısı

Çimen'den Basın Toplantısı

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, partisinin 12.kuruluş yıldönümü nedeniyle kentteki gazetecilerle bir araya geldi. Çimen, yaklaşan yerel seçimlerden, Mısır’da yaşanan olaylara kadar çok sayıda konuda açıklama yaptı.

72
Gösterim
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, partisinin 12.kuruluş yıldönümü nedeniyle kentteki gazetecilerle bir araya geldi. Çimen, yaklaşan yerel seçimlerden, Mısır’da yaşanan olaylara kadar çok sayıda konuda açıklama yaptı.

Tarihi Ataç Konağında düzenlenen kahvaltılı programda AK Parti’nin 12 yıldır yaptıklarını ve icraatlarını herkesin yakından takip ettiğini belirterek, Türkiye ve dünya lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gönüllerin de lideri olduğunu söyledi.

“GÜMÜŞHANE ŞANTİYEYE DÖNDÜ”

Şehrin sorunları ve bundan sonraki süreci masaya yatırmak için toplantıyı tertiplediklerini dile getiren Çimen, Gümüşhane’yi bir bütün olarak ele alıp, ili, ilçesi, beldesi ve köyüyle birlikte şantiyeye çevirdiklerini ifade etti.

Mısır’da yaşanan olayları eleştiren ve sert tepki gösteren Başkan Çimen, parti olarak ilk defa yatırımların yer aldığı bir bülten çıkardıklarını ve bunu çıkarırken de çok zorlanmadıklarını söyledi ve daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

“YEREL SEÇİM SÜRECİ EYLÜL-EKİM GİBİ BAŞLAR”

Partisinin yerel seçim takviminin açıklanıp açıklanmadığını soran biz gazeteciye henüz takvimin belirlenmediğini fakat önceki seçimlerdeki gibi seçimlere az bir süre kala sürecin başlamayacağını, Eylül-Ekim gibi başlamasının beklendiğinin altını çizen Çimen, en son yaptıkları kamuoyu anketinin sonuçlarını da gazetecilerle paylaştı.

“ANKETTE AK PARTİ YÜZDE 62, MHP YÜZDE 22 ÇIKTI”

Toplam 801 denekle yaptıkları ankette AK Parti’nin yüzde 62, MHP’nin yüzde 22, CHP’nin yüzde 8,7 olarak çıktığını dile getiren Çimen, “İsim vermeden kimi Belediye Başkanı olarak görmek istiyorsunuz sorusuna ise vatandaşlarımızın yüzde 57’si Ercan Çimen’i, yüzde 31’i Mustafa Canlı’yı söyledi.”

“HER TÜRLÜ GÖREVE HAZIRIM”

2009 seçimlerinde Belediye Başkanı adayı olduğunu ve önümüzdeki seçimde tekrar aday olup olmayacağı ile ilgili soruyu da cevaplandıran Çimen, “Belediye Başkanlığını kaybettiğimiz günden bugüne kadar partimiz için çalışıyoruz. Başbakanımız Erdoğan ve teşkilatımızın verdiği her türlü göreve hazır olduğumuzu söylüyoruz. Verilen hiçbir görevden kaçmadım, kaçmam. Yarın Belediye Başkanı, Milletvekili olacakmış gibi, il başkanlığını devam ettirecekmişim gibi çalışmalara devam ediyorum. Bunun teveccühünü Sayın Başbakanımız verecektir. Nasipse olur, biz görevimizin başındayız.” dedi.

“VATANDAŞ ARTIK YETER DİYOR”

Gümüşhane’nin AK Belediyecilik ile buluşturulması gerektiğini gerekçeleri ile birlikte aktaran ve vatandaşların gözlerinden ‘artık yeter’ dediklerini gördüklerini ifade eden Başkan Çimen, MHP’li mevcut Belediye’yi eleştirerek, Başkan Canlı’ya “Şehrimizde 15 yıldır ne yapıldığı ortada. 29 projenin akıbeti ne oldu?” sorusunu yöneltti.

Çevre yolunun inşaatının başladığını, Pekün tünelinin bugün ihale edildiğini, tüneller şehri Gümüşhane’de Karayolları’nın tünel bakımı için bir istasyon kuracağını, kentsel dönüşümle ilgili bilgi veren Başkan Çimen, Belediye’nin şehirde yaptığı çalışmaları seçime yakın bir dönemde yapmasını da eleştirdi.
Çimen'den Basın Toplantısı 1
1 / 6
Çimen'den Basın Toplantısı 2
2 / 6
Çimen'den Basın Toplantısı 3
3 / 6
Çimen'den Basın Toplantısı 4
4 / 6
Çimen'den Basın Toplantısı 5
5 / 6
Çimen'den Basın Toplantısı 6
6 / 6
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *