Ara
Gümüşhane
Kapalı
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Arıcılara 215 Bin Liralık Destekleme

Arıcılara 215 Bin Liralık Destekleme

Gümüşhane’de Arıcılık Kayıt Sistemine (AKS) kayıtlı 264 arıcının 26 bin 890 kovanına 215 bin lira destekleme ödemesi yapıldı.

474
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane’de Arıcılık Kayıt Sistemine (AKS) kayıtlı 264 arıcının 26 bin 890 kovanına 215 bin lira destekleme ödemesi yapıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Irkın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Gümüşhane’nin zengin çiçek floralarına sahip yüksek rakımlı yaylaları bulunan ve hasat edilen bal miktarının çokluğu ve kaliteli oluşuyla da öne çıkan teknik arıcılığa oldukça uygun olduğunu söyledi.

Hayvansal üretimin önemli dallarından biri olarak kabul edilen arıcılığın, üretim periyodunda mevsim ve iklimsel değişikliklerden oldukça fazla etkilendiklerini, bu etkiyi de asgari seviyeye indirmek, arıcılığı teşvik etmek ve sürdürülebilirliğine katkıda bulunmak amacıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından arı yetiştiricilerinin desteklendiğini kaydeden Irkın, “2012/49 nolu tebliğ kapsamında Arıcılık Kayıt Sistemine  (AKS) kayıt olarak işletme tanımlama numarası almış, en az  30 adet arılı kovanı bulunan Birlik üyesi arıcılara İl/ İlçe Müdürlüklerimizce yerinde yapılan tespitlere göre 2012 yılı için kovan başına 8 TL destekleme ödemesi  yapılmıştır. Bu itibarla İlimiz genelindeki 264 arıcımızın 26 bin 890 kovanı için 215 bin 120 Lira destekleme ödemesi, Arı Yetiştiricileri Birliği aracılığıyla 7 Şubat 2013 tarihinde arıcılarımızın banka hesaplarına yatırılmıştır.” dedi.
Yorumlar
A
Avukat Hilmi Öztürk 1 yıl önce
öncelikle KÖPEKLER TARAFINDAN ISIRILAN tüm vatandaṣlarimiza geçmiş olsun. tavsiyem iyi bir avukat tutun ve anayasada yer alan "idari hizmet kusuru" kanuna dayanarak belediye ve valilik hakkında yüklü bir tazminat davası açın. bu sizin anayasal, kanuni hakkınızdır. alacağiniz tazminatla zengin bile olabilirsiniz.
BEĞENME
0
CEVAPLA
A
Ataman Albay 1 yıl önce
Çocuklara yetişkinlere saldırıp onların yaralanmalarına ve ölmelerine neden olan, her gün yaptıkları katı ve sıvı dışkılarla çevreyi kirleten (Yaptıkları o katı ve sıvı dışkıların bir kısmı buharlaşıyor ve paralelinde, nano ölçülerde o dışkıları siz ve çoçuklarınız ciğerlerinize çekip, vücuttaki kan dolaşımınıza alıyorsunuz, sonra da türlü türlü hastalıklar size bulaşıyor....), akşamları havlayarak insanları uykularından uyandıran, kuduz gibi toplum sağlığını tehdit eden hastalıklara yol açan köpek sürüleri Avrupa ülkelerinde yok!! Niçin acaba hiç düșündünüz mü MAMA LOBİSİNİN TUTTUĞU PARALI TROLLER? Bunlara, "kardesim, al bir sahipsiz köpeği evine, besle de senin hayvan sevgini görelim" dendiğinde ise, topuklayarak kaçarlar..!! Tatile gittikleri Paris'te, Londra'da, Zürih'te sahipsiz sokak köpeklerini sokaklarda sürü halinde görmeleri imkansizdir ama ne hikmetse, Türkiye'de sokaklardaki sahipsiz köpeklerinin toplatilmasina karṣi çikarlar..
BEĞENME
0
CEVAPLA