Ara
Gümüşhane
Açık
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Demir: 50 bin nüfuslu şehirde İstanbul trafiği yaşıyoruz

Demir: 50 bin nüfuslu şehirde İstanbul trafiği yaşıyoruz

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Av.Akın Demir, “50 bin nüfusluk bir şehirde İstanbul trafiğini bu millet yaşıyorsa burada düşünülmesi gereken ve acil çözüm üretilmesi gereken şeylerin olduğu bir vakıadır” sözleriyle yeni hastane ve Alibeyler kavşağındaki trafik yoğunluğa dikkat çekti.

2520
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Başkan Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada bugün başlayan yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte şehir içinde trafik yoğunluğunun arttığını, üniversite açıldığında bu yoğunluğun daha da artacağını kaydeden Demir, daha önce de gündeme gelen yeni hastane kavşağındaki ışıklarda çok yoğun trafik oluştuğunu söyledi.

Boğaz trafiğine benzeyen bu durum nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştuğunu ve sürücülerin 3-4 kez yeşil ışığın yanmasını beklediğini dile getiren Demir, “Adliyenin, Hastanenin ve de Üniversitenin aynı güzergâhta olması nedeni ile ilerleyen günlerde bu yoğunluğun artacağı ve trafik çilesinin devam edeceği yadsınmaz bir gerçekliktir. Acilen bu noktada çalışma başlatılması ve battı- çıktı şeklinde yol çalışmasının planlanması ve de bir an önce bitirilmesi gerekmektedir” dedi.

Millet olarak sorunlar kapıyı çalmadan tedbirlerin alınmadığına değinen Demir, “Bu noktada böyle bir trafik sorunun çıkacağı daha işin başında ışık direklerinin yapılmasına başlanılması ile kendini göstermiştir. Lakin günü kurtarma anlayışı ile işe yaklaştığımız için o gün iş yaptık diye görülen şeylerin bugün nasıl bir sorun haline gelebileceğine şahit olduk. Bu sebeple bu noktadaki trafik sorunu çıkılmaz bir hal almadan önce tedbirlerimizi almamız ve bir an önce bu noktada battı çıktı diye ifade edilen kavşak düzenlemesi ile soruna kalıcı çözüm üretmeliyiz” diye konuştu.

Özellikle sabah ve akşam trafiğinin yoğun olduğu saatlerde trafik ışıklarının inisiyatifine bu milleti mahkum etmeden geçişi rahatlatabilmek ve yol güvenliğini sağlayabilmek için yeni hastane kavşağı ve Alibeyler kavşağında trafik polislerinin görevlendirilmesinin bir mecburiyet olduğunu ifade eden Demir, “Emniyet Müdürlüğümüze ve Belediyemize bu manada acil görev düşmektedir. 50 bin nüfusluk bir şehirde İstanbul trafiğini bu millet yaşıyorsa burada düşünülmesi gereken ve acil çözüm üretilmesi gereken şeylerin olduğu bir vakıadır” dedi.

Not: Fotoğraf arşivden

Yorumlar
y
yorumcu 3 yıl önce
İşte ak parti vizyonu işte gönül belediyeciliği. bir sonra ki seçimde tarihe karışmaları dileğiyle.
BEĞENME
0
CEVAPLA