Ara
Gümüşhane
Az bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8127 %0.02
50,2947 %0.26
6.068,58 % 1,61
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Dolmuş Fiyatlarında İndirim Sinyali

Dolmuş Fiyatlarında İndirim Sinyali

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Hacıemin ve Bağlarbaşı Mahallesi’nde yolcu taşımcılığı yapan Fatih Dolmuş Kooperatifi’nin dolmuş ücretlerinde indirim yapması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

236
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
KAYNAK: Gümüşkoza Gazetesi
Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Hacıemin ve Bağlarbaşı Mahallesi’nde yolcu taşımcılığı yapan Fatih Dolmuş Kooperatifi’nin dolmuş ücretlerinde indirim yapması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Canlı, minibüslerin midibüse çevrilmesinin ardından dolmuş ücretlerinde herhangi bir değişikliğin yapılmadığını hatırlatarak, “Fiyatı belirleyen Belediye Meclisi’dir. Belediye otobüsleri öğrenci için 8,50 kuruş. Dolmuşlar da otobüse çevrildi ama aynı tarifeyi uyguluyorlar. Aslında dolmuş kooperatifinin kendilerinin bir ucuzlatmaya gitmeleri gerekiyor. Ucuzlatmadıkları zaman öğrenci tercihini değiştirecek. Dolmuşların her noktada durmaları yanlış. Durak olarak belirlenen noktalarda durması gerekiyor. Bunun haricinde durmamaları gerekiyor. Günde Bağlarbaşı Mahallesi’ne 30’a yakın otobüs seferi yapıyoruz. Ama yine de sayıyı artırabiliriz. Fiyat için bir değerlendirme yapacağız” dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *