Ara
Gümüşhane
Kapalı
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane GÜ ile Memur-Sen Trabzon temsilciliği arasında protokol imzalandı

GÜ ile Memur-Sen Trabzon temsilciliği arasında protokol imzalandı

Gümüşhane Üniversitesi ile Memur-Sen Trabzon İl Temsilciliği arasında örgün eğitimle Tezsiz Yüksek Lisans eğitimi bölümlerinden yüzde 25 indirimli faydalanmasına yarayan iş birliği protokolü imzalandı.

667
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Rektörlük makamında imzalanan protokol çerçevesinde Trabzon’da bulunan Memur-Sen üyelerinin kişisel, mesleki ve yönetimle ilgili niteliklerinin geliştirilmesine yönelik olarak örgün eğitimle Tezsiz Yüksek Lisans eğitimi verilmesi ve Memur-Sen Trabzon üyelerinin Gümüşhane Üniversitesi bünyesinde açılacak tezsiz yüksek lisans bölümlerinden %25 indirimli faydalanmasına imkân tanındı.

Memur-Sen Trabzon İl Temsilcisi Mehmet Kara, ilgili protokolün imzalanmasından duyduğu memnuniyeti şu şekilde dile getirdi: “İmzalanan protokol ile Memur-Sen Trabzon üyelerinin, Gümüşhane Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Tezsiz Yüksek Lisans programlarından %25 indirimli olarak faydalanmasına imkân tanınmış oldu. Bu anlamda, protokolün hem üyelerimize hem de Gümüşhane Üniversitesi’ne hayırlı olmasını diliyor, protokolün imzalanmasında emeği geçen başta Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Halil İbrahim Zeybek’e ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum.” 

Memur-Sen Trabzon İl Temsilcisi Mehmet Kara ile protokole imza atan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise imzalanan iş birliği protokolüne ilişkin görüşlerini “Bu yıl Tezsiz Yüksek Lisans programlarımıza yoğun bir katılımın olmasında imzaladığımız bu iş birliklerinin önemli bir rolünün olduğuna inanıyoruz. Bu doğrultuda iş birliklerimize bir yenisini daha ekleyerek Trabzon Memur-Sen İl Temsilciliği ile de Lisansüstü Eğitim alanında iş birliği protokolüne imza atıyoruz. Gümüşhane Üniversitesi olarak önce ilimize, sonra bölgemize ve en nihayetinde ülkemize katkıda bulunma hedeflerimiz doğrultusunda bugün imzaladığımız protokolün oldukça önemli olduğu düşünüyoruz.  Söz konusu protokolün imzalanmasında emeği geçen başta Memur-Sen Trabzon İl Temsilcisi Sayın Mehmet Kara ve ekibi olmak üzere Lisansüstü Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, imzalanan protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek özetledi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *