Ara
Gümüşhane
Kapalı
-0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7019 %0
50,1895 %0.02
5.918,99 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane GÜ ile NETCAD Yazılım A.Ş arasında iş birliği

GÜ ile NETCAD Yazılım A.Ş arasında iş birliği

Gümüşhane Üniversitesi ile ülkemizde teknoloji ve yazılım alanında faaliyet gösteren NETCAD Yazılım A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı. 

1800
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Nazır, Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Rıdvan Şahin, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Serhat Dağ, Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Alemdağ, Torul Meslek Yüksekokulu Müdürü  Dr. Öğr. Üyesi Hasan Tahsin Bostancı, NETCAD Yazılım şirketi Teknik Hizmetler Direktörü Tunç Emre Toptaş ve İş Geliştirme Uzmanı Murat Öztürk katıldı. 

NETCAD Teknik Hizmetler Direktörü Tunç Emre Toptaş üniversiteler ve akademisyenlerle çalışmayı çok önemsediklerini belirterek, “Akademisyenlerin bilimsel bilgi birikimini, NETCAD’in Ar-Ge ve yazılım gücüyle birleştirip, elde edilen ürünlerin Türkiye’de fiilen kullanımını gerçekleştiriyoruz. Projeleri yazılıma dönüştürüyoruz. Analiz ve sentez yapıyoruz. Bu açıdan üniversitelerle ve akademisyenlerle çalışmayı çok önemsiyoruz” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise imzalanan protokole ilişkin görüşlerini şu sözlerle ifade etti: “Gümüşhane Üniversitesi olarak eğitim-öğretim faaliyetlerinin kalem-kâğıt ilişkisiyle açıklanamayacak derecede kapsamlı bir süreç olduğuna inanarak, bütün fakültelerimizde teknoloji alanında yaşanan gelişmeler doğrultusunda adımlar atıyoruz. Bugün imzaladığımız bu protokolle birlikte akademisyenlerimize ve öğrencilerimize yönelik teknolojik bir çözümü daha hizmetlerine sunuyoruz.  Bu iş birliğinin, endüstriye ve uygulamaya yönelik çözüm ve teknoloji üretimine dayalı ortak araştırma geliştirme çalışmalarına, fakültelerimizin farklı bölümleri arasında çalışmaların yapılmasına, öğrencilerimizin mezuniyet sonrası bilgi ve tecrübelerine katkı sağlayacağına inanıyorum.” 

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ile NETCAD yazılım şirketi Teknik Hizmetler Direktörü Tunç Emre Toptaş arasında iş birliği protokolü imzalandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *