Ara
Gümüşhane
Kapalı
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8350 %0.02
50,6574 %0.48
6.175,82 % 1,08
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane İl İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, Vali Yücel Yavuz Başkanlığında toplandı.

1617
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, Vali Yücel Yavuz Başkanlığında toplandı.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İŞKUR Gümüşhane İl Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Yavuz, devlet politikası olarak çalışmak isteyen herkes için tedbirlerin alındığını belirterek, “Yeter ki ilgi ve alaka olsun. Muhatap kesimden bu konuya ilişkin bir ilgi olduğunda bunu karşılayacak her türlü imkanımız çok şükür var. Gümüşhanemiz bu tür çalışmalar noktasında ilk 10'da yer alıyor. Hedeflerimizi aştık.” dedi.

İşsizliğin olmadığı, istihdam sorununun kalmadığı günlere doğru gidildiğini belirten Vali Yavuz, şöyle konuştu: “İstihdam için yapılan çalışmalar, işgücü diye tanımladığımız çalışabilir çağda olan insanımızın her şeyi başkasından beklemek yerine kendisinin de bazı şeylerde fedakarlık etmesi gerektiğinin bir göstergesidir. 'Ben meslek edinmek istiyorum' denildiğinde ilgili kuruma müracaat ettiğinde elden gelen her şey yapılıyor. Cezaevinde bulunan vatandaşlarımızdan tutun da özel ilgi gösterilmesi gereken vatandaşlarımıza kadar kendi kapasiteleri noktasında uygun meslekler belirlenip buna ilişkin eğitimler de veriliyor. İş bulmalarına yardımcı olmak için her türlü altyapı ve üst yapı sistematik olarak kurulmuş.”

Toplantıda İŞKUR Müdürü Aşıcı da yapılan çalışmalar hakkında kurula bilgi verdi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *