Ara
Gümüşhane
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,5851 %-0.32
45,6681 %-0.99
4.328,32 % 1,03
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Söğütlü Belediye Başkanı Rıza Arslan kalbine yenik düştü

Söğütlü Belediye Başkanı Rıza Arslan kalbine yenik düştü

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Söğütlü Beldesinde Covid-19 nedeniyle 21 ay önce vefat eden Belediye Başkanı Salim Koç’un yerine seçilen Rıza Arslan (67) da dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

1737
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Son yapılan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclisi Üyesi seçilen ve Belediye Başkanı iken uzun süren Covid-19 tedavisinin ardından vefat eden Salim Koç’un yerine 2021 yılı Mart ayında seçilen 6 çocuk babası Rıza Arslan da vefat etti.

Dün gece evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kurtarılamayarak vefat eden Arslan, Başkan Koç’un vefatının ardından kanun gereği Belediye Meclisi üyeleri arasından yapılan seçimde Beldenin yeni Belediye Başkanı olmuş ve vefatına kadar geçen 21 aylık sürede memleketine Başkan olarak hizmet etmişti.

Bir seçim döneminde 2 Belediye Başkanı vefat eden Söğütlü Beldesinde üzüntü hakimken, Arslan’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Söğütlü Beldesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *