Ara
Gümüşhane
Parçalı az bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8198 %0.04
50,4130 %0.5
6.082,55 % 1,85
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Tarıma Dayalı Kobilere Yüzde 50 Hibe

Tarıma Dayalı Kobilere Yüzde 50 Hibe

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Tarıma Dayalı sektörlerde faaliyet gösteren KOBİ statüsündeki işletmelere sağlanacak yüzde 50 hibe desteklerinin tanıtımına ilişkin bilgilendirme toplantısı yaptı.

122
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Tarıma Dayalı sektörlerde faaliyet gösteren KOBİ statüsündeki işletmelere sağlanacak yüzde 50 hibe desteklerinin tanıtımına ilişkin bilgilendirme toplantısı yaptı.

Trabzon Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Müdürü Yunus Emre Katrancı’nın konuşmacı olarak katıldığı toplantı, GTSO Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya GTSO Başkanı İsmail Akçay, GTSO Meclis Başkanı Turan Tuğlu, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Gümüşhane Koordinatörü Murat İnkün, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis, Yönetim Kurulu, Meslek Komiteleri, Disiplin Kurulu ve Oda Üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan GTSO Başkanı İsmail Akçay, devletin sağladığı desteklerin Gümüşhane için yeterli olmadığını, ancak verilen desteklerin çoğundan da bilgi eksikliğinden yararlanılamadığını söyledi.

Akçay; Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı tüm üyeleri birebir ziyaret ederek bilgilendirmelerinin mümkün olmadığını, ancak bu tür toplantılarla katılanlarla edindikleri bilgileri paylaşma fırsatı bulduklarını, “bilginin paylaşıldıkça değer kazandığını” belirterek toplantıya katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Trabzon ABİGEM Müdürü Yunus Emre Katrancı ise Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının (DOKA)  2011 yılı “Tarıma Dayalı Sanayi Mali Destek Programı”  kapsamında teklif çağrısı ilanına çıktığını, son başvuru tarihinin ise 20 Ocak 2012 olduğunu söyledi.

Katrancı desteklenecek projelerin konusunun et ve mamulleri, süt ve mamulleri, meyve sebze işleme sanayi, su ürünleri, bitkisel yağ ve mamulleri sanayi, şekerli mamuller sanayi (bisküvi ve küp şeker hariç), yem sanayi (sadece balık yemi ve ev hayvanları için hazır yemler) veya arıcılık alanında faaliyet gösteren tüm KOBİ statüsündeki gerçek  ve tüzel  kişiler olduğunu belirterek ajansın en az 30 bin TL, en fazla 250 bin TL ile destek vereceğini ifade etti.
Yorumlar
s
sinan muş 11 yıl önce
madem bu video gizlidir siteye ne koydunuz tam fıkralıksınız yani
BEĞENME
0
CEVAPLA