Ara
Gümüşhane
Parçalı az bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,1470 %0,28
48,6250 %0,49
5.419,69 % 0,57
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Turistler Bu Kez Şehri Tercih Etti

Turistler Bu Kez Şehri Tercih Etti

Özel bir turizm şirketi aracılığıyla Gümüşhane’ye gelen İstanbul Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) üyesi 45 kişi kent merkezi gezdi.

522
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
KAYNAK: Hüseyin Özgün
Özel bir turizm şirketi aracılığıyla Gümüşhane’ye gelen İstanbul Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) üyesi 45 kişi kent merkezi gezdi.

Cumhuriyet Caddesi’nde dolaşan grup, hediyelik eşya dükkanı ve pestil-köme satış noktalarından alış veriş yaptı.

Grup üyelerinden Gülay Açan, dağların arasındaki Gümüşhane’yi geziyor olmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.

"TUR PROGRAMLARINDA GÜMÜŞHANE NASIL OLMAZ ?"

Gümüşhane’ye tur düzenlenmiyor olmasına anlam veremediğini ifade eden Açan, “Kastamonu’dan başladığımız Karadeniz turu kapsamında bu gün öğlen Zigana Dağı’nda yemek yedik. Tur programında yer alan Karaca Mağarası yerine gurup üyeleri olarak şehri gezmeyi tercih ettik. Yolumuz yaklaşık kırk kilometre uzadı ama olsun. Yeni ve farklı bir şehir görmüş olduk. Maalesef sadece bir saatlik bir zaman için burada kalıp konaklama yerimiz olan Ordu’ya geçeceğiz. Gümüşhane’nin de tur kapsamı içerisinde olması gerekirdi” dedi.

"CANCA KALESİNE YOLU OLMADIĞI İÇİN GİDEMEDİK !"

Gümüşhane hatırası hediyelik eşyalara ilgi gösteren turist kafilesi, şehir merkezinde il olarak Doğan Çağrı Merkezi ve Canca Kalesinin dikkatlerini çektiğini belirtti. Grup üyeleri, Kaleye yol olmadığını öğrendiklerinde ise şaşkınlıklarını gizlemediler.





Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *