Ara
Gümüşhane
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,4509 %0,46
49,3576 %0,76
5.551,47 % -1,86
Gümüşhane Haberleri Gurbetten Yolda Kalan Gümüşhaneliyi Polisler Memleketine Gönderdi

Yolda Kalan Gümüşhaneliyi Polisler Memleketine Gönderdi

Gümüşhane’den Adıyaman’a giden ve parasını düşürüp yolda kalan vatandaşa polis ekipleri bilet alarak geri gönderdi.

118
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane’den Adıyaman’a giden ve parasını düşürüp yolda kalan vatandaşa polis ekipleri bilet alarak geri gönderdi. 

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane’den Adıyaman’a gelen ismi öğrenilmeyen bir vatandaş, pantolonun cebinin delik olması nedeniyle cebindeki parayı düşürerek parasını kaybetti.

Parasız kalarak memleketine dönemeyen vatandaş memleketi Gümüşhane’ye gidemeyince Adıyaman Valiliği önüne gelerek oturmaya başladı.

Valilik önünde oturan vatandaşı fark ederek yanına gelip konuşan polis ekipleri, memleketine gidemediğini ve cebinde olan parasını düşürerek kaybettiğini söyledi. Vatandaş, “Gümüşhane’den buraya geldim. Ama pantolonumun cebi delikmiş fark edemedim cebimdeki olan paramı düşürdüm. Bu yüzden memleketime geri dönemiyorum. Ben de valiliğe gelerek valilik girişinde vali beyin çıkmasını bekledim. Çıktığında durumumu anlatıp kendisinden beni memleketime göndermesini isteyecektim” şeklinde konuştu.

Vatandaşın bu konuşmaları üzerine polis ekipleri, vatandaşı otogara götürerek memleketine gidebilmesi için bilet aldı ve Gümüşhane'ye gönderdi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *