AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi ve Teşekkür Belgesi Programı, teşkilat mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Program, AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Karahanoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı.
Karahanoğlu konuşmasında, üye kayıt çalışmalarının teşkilatların sahadaki gücünü ve dinamizmini gösteren en önemli unsurlardan biri olduğunu belirterek, bu sürecin birlik ve beraberlik içerisinde yürütülmesinin önemine dikkat çekti. Başkan Karahanoğlu, özveriyle çalışan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Toplantıda İl Genel Meclis Başkanı Av. Eşref Balki söz alarak, il genelinde kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolları ile karla mücadele çalışmaları hakkında mevcut durumla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Balki, İl Özel İdaresinin karla mücadele çalışmalarında tüm imkanlarının seferber edildiğini ifade etti.
Toplantıda konuşan AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ise Gümüşhane teşkilatının üye kayıt çalışmalarında Türkiye genelinde elde ettiği derecenin önemli bir başarı olduğunu vurguladı. Bu sonucun, Genel Merkez ile teşkilat arasındaki güçlü koordinasyonun ve sahada yürütülen disiplinli çalışmaların bir göstergesi olduğunu ifade eden Erdoğdu, emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse de toplantıda yaptığı konuşmada, Tekke Beldesinde haziran ayında yapılacak belediye seçimleri öncesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Köse, Tekke Belde Belediyesinin araç filosunun genişletilmesine yönelik çalışmalar, yakın dönemde kurası çekilen TOKİ Konut Projesi, eğitim akademisi faaliyetleri ve doğalgaz sürecinde gelinen aşamalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Konuşmaların ardından genel müzakereler bölümüne geçilirken, teşkilat mensuplarının görüş ve önerileri alındı. Program, üye kayıt çalışmalarında özveriyle görev alan teşkilat mensuplarına teşekkür belgeleri ve hediyelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.