AK Parti Gümüşhane İl Gençlik Başkanı Hamdi Özer, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.
Beraberinde Erzincan Gençlik Kolları Başkanı Murat Güler ve Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz ile birlikte Bakan Soylu’yu makamında ziyaret eden Özer, 15 Temmuz FETÖ terör örgütü darbe girişiminin ardından Gümüşhane’de yapılan çalışmalar hakkında Bakan Soylu’ya bilgi verdi.
Kendisinin ve Gümüşhane AK Gençliğin Demokrasi Nöbeti uygulamasına aralıksız katıldığını kaydeden Özer, Gümüşhane halkının darbeye karşı nasıl dik ve onurlu bir şekilde durduğunu, 27 gün boyunca alanın hınca hınç dolduğundan bahsetti.
Gençlik Kolları Başkanlarına darbe girişiminin olduğu gece TRT binasına girerek vatandaşlarla birlikte darbecilerin binadan kovulmaları sırasında yaşadıklarını anlatan Bakan Soylu ise bu darbe girişiminin halkın ve siyasi iradenin karşı koyması ile birlikte bastırıldığını söyledi.
Nas: 'Mazlumun ahı indirir şahı'
#Siyaset / 17 Aralık 2025
Gümüşhane'de %93 Maden Ruhsatı Tartışması: Rakamlar Ne Anlatıyor?
#Siyaset / 15 Aralık 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *