Ara
Gümüşhane
Az bulutlu
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5506 %0.05
49,6169 %0.1
5.756,18 % 0,17
Gümüşhane Haberleri Siyaset Taştan İstanbul’dan aday adayı

Taştan İstanbul’dan aday adayı

Uzun zamandır İstanbul’da Avukatlık yapan Gümüşhaneli hemşehrimiz Mustafa Taştan, İstanbul birinci bölgeden AK Parti’den aday adayı oldu.

120
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Uzun zamandır İstanbul’da Avukatlık yapan Gümüşhaneli hemşehrimiz Mustafa Taştan, İstanbul birinci bölgeden AK Parti’den aday adayı oldu.

Gümüşhane Bayburt Bölge Baro Başkanı İsmail Taştan’ın kardeşi olan Mustafa Taştan İstanbul’un Anadolu yakası Maltepe ilçesinden adaylığını açıkladı.

Aday olmasındaki sebepleri açıklayan Taştan, “Çözüm sürecinin başarıya ulaşması, evrensel hukukun üstünlüğünün tesisi, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, insan hak ve hürriyetlerinin, özgürlüklerin muhafazası ve geliştirilmesi, ekonomide kalkınmanın icrası, gelir dağılımında adaletin sağlanması, teknolojik-bilimsel geri kalmışlığın sonlandırılması, insanımızın müreffeh bir hayat seviyesini yakalaması, toplumsal huzur ve barışın sağlanması kısaca dünyada lider ülke olabilmek için gerekli tüm çalışmaların yapılabilmesi için aday adayı olduğumu kamuoyuna saygıyla bildiririm” dedi.

Taştan kimdir?

1981 yılında Gümüşhane’de doğan Taştan, İlkokulu Gümüşhane Merkez Yusuf Çiftçi’de, Ortaokulu Gümüşhane Atatürk ortaokulunda, Lise birinci sınıfı Erzincan Fen Lisesinde, ikinci ve üçüncü sınıfı ise Gümüşhane Merkez Lisesi’nde okudu.

2000 yılında İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümüne kaydını yaptıran Taştan, 2. sınıfın sonunda Fizik bölümünden ayrıldı.

2007 yılında İstanbul Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Avukatlık mesleğini İstanbul ili Kartal ilçesinde devam ettirmektedir.

2010 yılında Özel Hukuk üzerine Yüksek Lisans eğitimi alan Taştan, 2010 yılından itibaren Ceza Hukuku üzerine araştırmalar yapmaya başladı. Almanya, Fransa, Arabistan ve ABD ülkelerindeki Ceza kanunları ile uygulanması üzerine Türkiye’deki Ceza kanunları ve işleyişi arasındaki farklılıklar üzerine araştırmalar yaptı.

2013 yılında Petrol Piyasası Kanunu üzerine çalışmalar yapan Taştan, Türkiye’de Petrol Piyasası Kanunu’ndaki eksiklikler ve uygulamadaki hatalar üzerine araştırmalar yaparken 2014 yılında değişen kanunla ‘Petrol Piyasası’nda Türkiye’nin eksikliği’ adlı Türkiye’de ilk olacak kitabı da kaleme aldı. 

2002 yılından bugüne kadar askerlik ve stajyerliği haricinde İstanbul İli Maltepe ilçesinde ikamet etmektedir. Maltepe’de bulunan, Gümüşhaneliler Derneği’nde de görev alan Taştan. İstanbul Anadolu Gümüşhaneliler Derneği’nin kurulmasına da öncülük etti. Ayrıca 2010-2011 yılları arasında Maltepespor Kulübü’nde yöneticilik yaptı.

İyi derecede İngilizce bilen Taştan, evli bir çocuk babasıdır”
Yorumlar
v
vatandaş 29 10 yıl önce
hemşehrimize hemşerimize başarılar,ancak dediklerini yapacağını veya yapabileceğini hiç sanmıyorum,ismail bey yıllardır ne yaptı ise oda o kadar yapabilir,çünkü siyaset ???
BEĞENME
0
CEVAPLA