AGD Şehitler Gecesi Düzenleyecek

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gümüşhane Şubesi şehit ayı olan Şubat ayının anlamına uygun olarak tüm şehitler anmak için “Şehitler Gecesi” program düzenliyor.

AGD Şehitler Gecesi Düzenleyecek
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gümüşhane Şubesi şehit ayı olan Şubat ayının anlamına uygun olarak tüm şehitler anmak için  “Şehitler Gecesi”  program düzenliyor.

Şubat ayında önemli şahsiyetlerin şehit verildiğini kaydeden AGD Gümüşhane Şube Başkanı Naci Şenel,  “Malik El Şahbaz, Hasan El-Benna,  İskilipli Atıp Hoca ve Metin Yüksel bunlardan birkaçı. Şehadet; bir çağrıdır nesillere ve çağlara anlayışıyla yapacağımız programda ayrıca vefatının 3. yıldönümünde Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızı, Çanakkale’de, Doğu Türkistan’da, Filistin’de, Mısır’da, Suriye’de ve daha nice yerde şehit olan tüm kardeşlerimizi rahmetle anacağız.” dedi.

Programın 2 Mart Pazar Günü saat 19.00’da Atatürk Kültür Merkezinde ücretsiz olarak yapılacağını kaydeden Şenel, kadın-erkek tüm vatandaşları programa davet ederek, programın içeriğinde Kur’an ziyafeti, sinevizyon gösterisi, ilahiler, ilahiyatçı-Yazar Süleyman Akyüz’ün sunumları ve dua ile tüm şehitler yad edilecek.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 22:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER