Bu kermes Ömer Asaf ve Çınar Topuz’a nefes olacak

Gümüşhane Aileyi, Yetimleri, Kadınları, Engellileri ve Yaşlıları Destekleme Derneği (Ay-Kadın) ve Evde Bakım Hizmetleri Derneği (EVSAD) Gümüşhaneli SMA Tip 1 hastalığıyla savaşan Ömer Asaf Kara ve Çınar Topuz bebekler için kermes ve konser düzenleyecek.

Bu kermes Ömer Asaf ve Çınar Topuz’a nefes olacak

Daha önce Yunus Emre bebeğin tedavisi için benzer bir etkinlik yapan AY-KADIN ve EVSAD derneği bu kez Ömer Asaf ve Çınar bebek için harekete geçti.

"Gümüşhane Çınar Topuz ve Ömer Asaf İçin El Ele" sloganıyla 10 Ekim Salı günü Fatih Parkında 10.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikten elde edilecek gelirin tamamı Ömer Asaf ve Çınar bebeğin Valilik onaylı hesaplarına aktarılacak.

Gümüşhaneli sanatçılar Gökhan Zengin, Alparslan Yıldız, Burak Üzüm’ün de konser programı düzenleyecek etkinliğe tüm Gümüşhanelileri davet eden AY-KADIN Derneği Başkanı Dilek Tokmak, “Gümüşhane AY KADIN ve EVSAD dernekleri olarak verdiğimiz sözün arkasındayız. Biz, ihtiyacı olan çocukları desteklemek için yine tek yürek olmaya niyetlendik. Bizi bu konuda destekleyen Vali Yardımcımız Sayın Bahar Kaya’ya, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürümüz İlyas Usta’ya ve Valiliğimiz bünyesinde açılan ADEM kursu hocalarına, kursiyerlerine ve katılımcılarına canı gönülden teşekkür ederiz. Şimdi birlik olma zamanı, şimdi tek olma zamanı. Ömer Asaf Kara ve Çınar Topuz yavrularımıza bir nebzede olsa destek olma zamanı. 10.10.2023 salı günü Fatih parkında yapacağımız kermesimizi şenlendirecek sunucu Yaprak Lotek, sanatçı Gökhan Zengin ve Alparslan Yıldız, Klavyeci Burak Üzüm eşliğinde birbirinden güzel lezzetlerle yapılacak olan kermesimize tüm Gümüşhane Halkını davet ediyor ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2023, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER