Davlumbaz

Davlumbaz

Davlumbaz veya havalandırma davlumbazı olarak da bilinen bir mutfak davlumbazı, bir ocak veya ocağın pişirme yüzeyinin üzerine monte edilen ve pişirme sırasında oluşan dumanı, yağı ve diğer buharları uzaklaştıran bir cihazdır. Yağ yangınlarını önlemek ve iç mekan hava kalitesini iyileştirmek için tasarlanmıştır.

Davlumbazlar binanın dışına havalandırılabilir veya bina içindeki havayı yeniden sirküle edebilir. Bir bodrum mutfağından tavan arası kanalları yoluyla bir miktar egzoz havası, bu durumda "karter" davlumbaz olarak bilinir. Koku kontrolü ve enerji tasarrufu için devridaim davlumbazları kullanılabilir.

Davlumbaz, mutfağın pişirme alanındaki duman ve kokuyu gidermek için kullanılan bir cihazdır. Davlumbaz, bir dizi filtre aracılığıyla odadan hava çekmek için bir elektrik veya gaz motoru kullanır. Bir mutfak davlumbaz sisteminin birincil amacı, evinizin veya işinizin diğer alanlarına yayılmamaları için yemek pişirme dumanlarını ve kokularını azaltmaktır.

Düzgün çalışan bir mutfak davlumbazı, iç mekan hava kalitesini iyileştirmek için evinizde veya işyerinizde havadaki bakterileri ve diğer kirleticileri de azaltacaktır. https://www.luxell.com.tr/ankastre-davlumbaz İnternet sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER