Etkisi Bütün Yıl Sürecek Yılbaşı Hediyesi Fikirleri

Etkisi Bütün Yıl Sürecek Yılbaşı Hediyesi Fikirleri

Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bırakırken buruk bir hüznün yanı sıra içimizi tatlı bir telaş ve umut kaplar. Dünyanın en umutsuz insanı dahi yeni yılın ayak sesleriyle neşe dolar ve güzelliklerin bu yıl kapısını çalacağına inanır. Nitekim öyle de olmalıdır. İşte, böylesine özel bir zamanı yılbaşı hediyesi ile taçlandırmak kadar güzel ne olabilir ki?

Sevdiklerimizle umudu, mutluluğu ve sevinci paylaşmak adına onlar için küçük de olsa bir hediye almak isteriz. Ancak hediyemizin bir köşede unutulmamasını ve etkisinin uzun sürmesini isteriz.

Muhiku’nun 2023’e özel hazırladığı yılbaşı hediyesi koleksiyonu tam anlamıyla etkisi uzun süre hissedilecek hediyelerle dolu. Yeni yılın ruhunu yansıtan ve yılbaşı heyecanını sıcacık yuvamızda hissettirecek bu hediyeler içinde yılbaşının sembolü haline gelen kırmızı ve yeşil renkler hakim diyebiliriz.

Yılbaşı özel ürünlerinde kullanılan renkler dışında tasarımlar da adeta içimizi yılbaşı sevinciyle dolduruyor. Baston şekerler, Noel Baba’nın sıcacık gülümsemesi, yılbaşı ağacı, Ren geyiği, bembeyaz örtüyle kaplı evler, kardan adam, kar taneleri, yılbaşı süsleri ve daha pek çok detay bu koleksiyonda kendine yer edinmiş. Kısacası yılbaşına dair her şeyin Muhiku’nun yeni yıl koleksiyonunda hayat bulduğunu söyleyebiliriz.

Sevdiklerinize neşe dolu rengarenk bir sürpriz hazırlamak ve hediyenizin etkisinin uzun bir süre hissedilmesini istiyorsanız yeni yıl hediyenizi almadan önce Muhiku’nun yılbaşı hediyesi koleksiyonunu incelemenizi tavsiye ederiz.

5 Adımda Yeni Yıl için Renkli Bir Hediye Kutusu Hazırlayın

Sevdiklerinize yılın en özel hediye kutusunu armağan etmeye hazır olun! Sizin için hazırladığımız adımları takip ederek onlar için rengarenk bir hediye kutusu tasarlayabilir ve yeni yıla neşe dolu bir başlangıç yapmalarına aracı olabilirsiniz.

Muhiku, kendi kutunu yap hizmetiyle bize sınırsız bir seçim hakkı sunuyor. Kalıplaşmış hediyeler arasında yaşadığımız kararsızlıklardan sıyrılmamızı ve kendi hayal dünyamızı hediyelerimizde yansıtmamıza olanak sağlıyor. Bu sebeple biz de yılın en renkli hediyesini Muhiku’yla hazırlamak istedik.

O halde hazırsanız Muhiku’yla sevdikleriniz için 5 adımda rengarenk bir yeni yıl hediye kutusu nasıl hazırlanır kısmına geçebiliriz.

Birinci Adım: Yılbaşı Konseptine Uygun Şık Bir Kutu Seçin

Muhiku’nun en çok beğendiğimiz yanlarından biri de bize kendi dış kutumuzu seçme fırsatı tanıması. Farklı tasarımlarla hazırlanan dış kutulardan dilediğinizi seçebilirsiniz. Ancak yılbaşı temalı bir kutu hazırlayacağımız için biz yeni yıl konseptli bir hediye kutusu seçmenizi tavsiye ederiz. Siyah yıldız desenli yaldızlı kutuyu seçebilirsiniz. Hem fiyatı oldukça uygun hem de yılbaşına çok yakışıyor.

Kutumuzu seçtiğimize göre ikinci adıma geçebiliriz.

İkinci Adım: Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Yeni Yıl Hediyelerini Kutunuza Ekleyin

Sıra geldi sevdiklerinizin beğebileceği yılbaşı konseptli hediyeleri seçmeye. Kahve ya da çay tüketmeyi seven yakınlarınız için rengarenk kupaları ve bardak altlıklarını; tarzıyla dikkat çeken sevdikleriniz için yılbaşı temalı çorapları; plansız olmaz diyenler için yeni yılın rengarenk tasarımlarıyla buluşan ajandaları, defterleri ve planlayıcıları kutunuza ekleyebilirsiniz.

Hediyeler bunlarla sınırlı diye düşünmeyin. Mumlar, kibritler, çaylar, kahveler, şekerler ve aklınıza gelebilecek daha pek çok hediyeyi kutunuza ekleyebilirsiniz.

Üçüncü Adım: Yılbaşı Motto Kartı Seçin

Gelelim üçüncü adıma. Kutumuza ekleyeceğimiz ürünlere karar verdiğimize göre şimdi yılbaşı motto kartı seçebiliriz. Kutuya renk katacak bu detay hediyemizle bütünleşecek ve onu çok daha renkli kılacaktır. Dilediğiniz renkte ve tasarımdaki kartı kutunuza ekleyebilirsiniz.

Dördüncü Adım: Umut ve Neşe Dolu Bir Yılbaşı Notu Yazın

Motto kart ekledik diye not yazmamak olur mu? Unutmayın ki hiçbir cümle sizin içtenlikle söylediğiniz bir cümleden kıymetli değil. Dolayısıyla sevdikleriniz için en güzel dileklerinizi “hediye notunuz” bölümüne yazmayı unutmayın.

Beşinci Adım: Siparişinizi Tamamlayın

Evet gelelim son adıma. Artık kutunuzu oluşturduğunuza göre göndereceğiniz kişinin adres bilgilerini girebilir ve ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz. Teslimatın yapılacağı adrese göre aynı gün teslimat ya da aynı gün kargo hizmetinden faydalanabilirsiniz.

İşte, Muhiku’yla yeni yılın en renkli hediyesini hazırlamak bu kadar kolay! Siz de sevdiklerinize rengarenk bir yıl dilemek ve onlara mutluluk dolu bir başlangıç armağan etmek için Muhiku’yu ziyaret edebilirsiniz.

Muhiku’yla Beklenmedik Sürpsizlere İmza Atın!

Sevdiklerimize vereceğimiz bir hediye onları hem şaşırtmalı hem de mutlu etmelidir. Onları şaşırtmanın yolu hiç beklemedikleri bir anda sürpriz yapmaktan; mutlu etmenin yolu ise onları yansıtan hediyeyi bulmaktan geçer.

Bu iki unsuru bir arada gerçekleştirmek ise Muhiku ile mümkün. Muhiku’nun ilgi alanlarına özel hazırladığı alternatifler içinden sevdiklerinimizin tarzına ve hobilerine uygun hediyeler seçebiliriz. Böylece hediye alacağımız kişinin hayallerindeki sürprizi ona tam anlamıyla yaşatabiliriz.

Muhiku’nun aynı gün teslimat ve aynı gün kargo hizmetleriyle ise onlar için seçtiğimiz hediyeyle hiç beklemedikleri anda kapılarını çalabiliriz. Aynı gün teslimat seçeneğinden faydalanmak için gönderi adresinin İstanbul’da hizmetin sunulduğu ilçelerden birinde olması gerekiyor. Hizmet dışında kalan illerde ve ilçelerde ise aynı gün kargo hizmeti sunuluyor.

Muhiku, aynı gün teslimat hizmetinde saat 12.00’ye kadar verilen siparişler özel kurye ile gün içinde teslim ediyor. Saat 12.00’den sonra verilen siparişler ise bir sonraki günün teslimatına yansıyor.

Aynı gün kargo hizmetinde ise saat 15.00’e kadar verilen siparişler aynı gün özenle hazırlanıyor ve kargoya teslim ediliyor. Teslimat günü ile göre değişmekle beraber genel itibariyle en geç üç iş günü içinde adrese teslim ediliyor.

Muhiku, bu iki hizmette 99 TL üzeri siparişlerde ise herhangi bir kurye ya da kargo bedeli talep etmiyor. Böylece sevdiklerimiz için hazırladığımız mutluluk dolu hediyeleri onlara hiç beklemedikleri anda ücretsiz bir şekilde ulaştırabiliyoruz.

Sevdiklerinize çat kapı bir sürpriz hazırlamak ve onların mutluluğuyla mutlu olmak için Muhiku’nun avantajlarla dolu web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER