Kolonya

Kolonya

Kolonya, tipik olarak uçucu yağlar, aromatik bileşikler ve alkolden yapılan bir parfümdür. Kolonya, misk, lavanta, biberiye ve narenciye gibi çeşitli kokularla üretilebilir. En iyi kolonya size güzel kokar ve başkalarının sizi fark etmesini sağlamaktadır. Kolonyalar, çiçeklerden, bitkilerden ve meyvelerden elde edilen uçucu yağlardan yapılan bir parfümdür. Vücut kokusunu arttırmak ve hoş bir koku vermek için bu tarz ürünler kullanılır.

Kolonya, damıtılmış alkol ve sudan oluşan renksiz bir sıvıdır. İlk olarak Almanya'nın Köln şehrinde üretilmiştir. Kolonyalar yüzyıllardır varlığını sürdürüyor, ancak 18. yüzyılda berberler tarafından antiseptik olarak kullanıldığında popüler hale geldi.  Bu tarihten sonra da her zaman popülerliğini korudu!

Elbette ki kolonyayı dikkatli bir şekilde uygulanmak gerekmektedir. Zira çok fazla kullanılası aşırı güç ve hatta itici olabilir.  Ancak kokunuzun fark edilir kılınması noktasında kolonyalar harika ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu noktada bunaltıcı olmaması için yeterince uygulamaktan kaçınmamak da önemlidir. Şayet siz de nitelikli kolonyaları görmek isterseniz hiç vakit kaybetmeden https://www.dermokilshop.com/kolonya internet sitesini ziyaret edebilirsiniz!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER