Kooperatifçilik konulu resim yarışması

Gümüşhane Ticaret İl Müdürü Mürsel Yaşar, Türkiye geneli orta okullar arası ‘Kooperatifçilik’ konulu resim yarışması müracaatlarının başladığını söyledi.

Kooperatifçilik konulu resim yarışması

Gümüşhane Ticaret İl Müdürü Mürsel Yaşar, Türkiye geneli orta okullar arası ‘Kooperatifçilik’ konulu resim yarışması müracaatlarının başladığını söyledi.

Yaşar, yaptığı açıklamada Ticaret Bakanlığı, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından kooperatifçilik konusunda bilgilendirmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak, sanatsal faaliyetleri desteklemek ve bu faaliyetlere katılımı artırmak, öğrencilerin sanatsal aktivitelerde etkin rol oynanmasına ve yeteneklerini sergilemesine olanak sağlamak, eğitim çağındaki çocukları kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacıyla Türkiye genelindeki resmi ve özel okullarda eğitim ve öğretim gören ortaokul 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerini kapsayan "Kooperatifçilik" konulu resim yarışması yapılacağını kaydetti.

Yarışmaya tüm Türkiye’deki resmi ve özel okullarda eğitim ve öğrenim gören ortaokul öğrencilerinin katılabileceğini kaydeden, öğrencilerin resim yarışmasına doldurup imzaladıkları fotoğraflı başvuru formu ve 35×50 formatındaki eserin aslı (orijinali) ile katılabileceklerini belirterek, Gümüşhane Ticaret İl Müdürlüğünden, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi https://esnafkoop.ticaret.gov.tr/duyurular/kooperatifcilik-konulu-resim-yarismasi-hakkinda-duyuru internet sitesinden başvuru formu, resim etiketi ve yarışma şartnamesine ulaşabileceklerini kaydeden Yaşar, resimlerin 8 Kasım tarihine kadar okulları ve Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığı ile kurumlarının yarışma sekretaryasına elden, posta veya kargo aracılığıyla teslim etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Yarışmayla ilgili 0456 213 4041 ve 0 456 213 3529 numaralı telefonlardan yarışmayla ilgili bilgi alınabilir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER