SCANIA Kamyonun En Çok Tercih Edildiği Ülkeler

SCANIA Kamyonun En Çok Tercih Edildiği Ülkeler

Kamyonlar uzun yol taşımacılığında başlıca tercih edilen, günümüz dünyasının ticaret anlayışında bir kan damarı görevi gören; hızlı, pratik, korunaklı ve uzun vadede maliyetten yüklü miktarda tasarruf ettiren motorlu vasıtalardır. Ağır yük taşımak için tasarlanmış yapıları otomobil prensibiyle çalışsa dahi tasarımları, çeşitleri ve çeşitlerine göre gösterdikleri fonksiyonları ile gündelik kullandığımız araçlara göre çok fark göstermektedirler. Kamyonların gündelik hayatımızdaki rolü büyüktür.

Soğuk bölgelerde karla olan mücadeleden çevresel kirlilikle olan çözümlere, nakliyattan inşaata, ticaret ağındaki ulaşım görevini üstlenmelerinden acil durumlara müdahalede bu iri cüsseli vasıtalar yardımımıza koşmaktadırlar. Bu yüzden kamyon pazarının dünya çapında oldukça hareketli olduğunu söylemek mümkündür. Rekabetin gayet keskin olduğu kamyon pazarında her pazarda olduğu gibi en iyiler listesine girmeyi başarmış markalar mevcuttur. Bu markalardan biri olan Scania Kamyon, dünya genelindeki en büyük AR-GE merkezlerinden birine sahiptir ve sektöre ürettiği sayısız çözümle, kurulduğu yıldan itibaren hiç kaybetmediği inovatif yaklaşımıyla tüm dünyada kamyon denince akla gelen ilk ve en güvenilir marka olmayı başarmıştır.

Scania Kamyon, Türkiye pazarına Doğuş Otomotiv Distribütörlüğü altında hizmet vermektedir. Markanın İngiltere’deki önde gelen ticari araç dergisi olan Commercial Motor tarafından 2015’te tüm zamanların en iyi ağır ticari araç seçilmesi tesadüf değildir. En iyi 100 listesinde birinciye yerleşen SCANIA, farklı modelleriyle en iyi 100 listesinin ilk basamaklarına ambargo koymasıyla iddiasının arkasını desteklemekte, tüketicilerinin ve müşterilerinin beklentilerine karşılık vermektedir.

Dünya çapında en çok tercih edilen kamyon markası olan Scania Kamyon özellikle Brezilya, Almanya, Türkiye, Fransa ve İngiltere pazarında tercih edilmektedir.  Bu beş pazarın haricinde Latin Amerika pazarında da iddialı olan Scania, kendi pazarı olan İsveç pazarındaki başarısını tüm dünya pazarı için sürdürmeye kararlı görünüyor. https://autoline.com.tr/ linkinden siz de bu İsveç başarı devine ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER