Şehir Logosu yarışma takvimi değişti

Gümüşhane Valiliği tarafından düzenlenen Gümüşhane Şehir Logosu yarışmasında, yoğun ilgi nedeniyle bazı tarihlerde değişikliğe gidildi.

Şehir Logosu yarışma takvimi değişti
Gümüşhane Valiliği tarafından düzenlenen Gümüşhane Şehir Logosu yarışmasında, yoğun ilgi nedeniyle bazı tarihlerde değişikliğe gidildi.

Valiliğin web sitesinde yer alan duyuruya göre daha önce 14 Nisan’da internet üzerinde oylamaya sunulacak logonun 17 Nisan Cuma gününe ertelendiği kaydedildi.

Duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri başta olmak üzere, ‘Gümüşhane’ kimliği altında faaliyet gösteren resmi ya da özel bütün paydaşların, arzu etmeleri halinde her türlü iş ve işlemlerinde kullanmalarını sağlamak üzere, kentin; doğal, tarihi ve turistik dokusunu ön plana çıkartan bir logo tasarımı gerçekleştirmek ve bu sayede şehrin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 06.03.2015 günü Şehir Logo Tasarım Yarışması başlatılmış olup, 09.04.2015 günü katılım süreci sona ermiştir. Yarışmamıza ilgi göstererek, katılım sağlayan tüm tasarımcılara teşekkür ederiz.
 
Yarışma takviminde, Seçici Kurul Tarafından Seçilen 3 Eserin Valilik Resmi İnternet Sitesi Yoluyla Kamuoyuna Duyurulma tarihi olarak 14.04.2015 Salı günü olarak belirtilmişti. Ancak, katılımın yüksek olması nedeniyle, seçici kurul tarafından daha titiz bir çalışma yapılabilmesi amacıyla, seçilen son 3 eserin Valilik web sitesinde (www.gumushane.gov.tr) oylamaya sunulma tarihi 17.04.2015 Cuma günü mesai bitimine kadar ertelenmiştir.

Buna bağlı olarak, oylamanın bitiş tarihi de 21.04.2015 Salı gününden 24.04.2015 Cuma gününe ertelenmiştir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER