TÜRKAV’dan yeni bir seminer daha

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Gümüşhane Şubesi “Ayın Konuğu” programının ardından bu kez de 9 hafta sürecek olan “İletişim ve Medya Semineri” düzenleyecek.

TÜRKAV’dan yeni bir seminer daha

Konuyla ilgili açıklama yapan TÜRKAV Gümüşhane Şube Başkanı Ercan Küçüköner, dokuz hafta sürecek programın 9 Kasım Çarşamba günü saat 19.30'da' TÜRKAV Gümüşhane Şubesinde başlayacağını söyledi.

Gümüşhane’de görev yapan kamu çalışanları, kamu yöneticileri, gelecekte siyaset yapmayı düşünenler, gençler, iletişime ve medyaya ilgi duyanların programa müracaat katılabileceğini ifade eden Küçüköner, “Dokuz hafta sürecek kişisel ve mesleki gelişim eğitim programımızın tüm ders içerikleri ve formatı Gümüşhane Üniversitesi akademisyenleri tarafından hazırlanmıştır. Dokuz haftalık seminer derslerinin sunumunu Gümüşhane Üniversitesi akademisyenleri yapacaktır. TÜRKAV Gümüşhane Şubemiz tarafından tasarlanan Dokuz Haftalık üç adet kişisel ve mesleki gelişim eğitim seminerlerimizin sonunda katılımcılara özel bir programla mayıs ayı sonunda seminer katılım belgesi verilecek” dedi.

Sırasıyla etkili iletişim, beden dili ve diksiyon, kitle iletişim araçlarının toplum üzerindeki rolü, kamuoyu oluşumunda yerel basının rolü, kamuoyu ve halkla ilişkiler, siyasal iletişim, medya ve propaganda, medya okuryazarlığı, dijital okuryazarlık ve sosyal medya kullanımı, medya ve iletişim etiği konularının ele alınacağı seminer dizisinde çağımızın merkezinde bulunan iletişim ve medya araçlarının birey ve toplum üzerindeki etkilerini görmek,  toplum olmanın temel gereksinimleri arasında yer alan iletişim kavramını ve kitle iletişim araçlarını doğru bir şekilde öğrenmek ve önemi giderek artan başta sosyal medya araçları olmak üzere dijital araçların bilinçli bir şekilde kullanmak amaçlanıyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER