Ücretsiz mikro ihracat eğitimi verilecek

Gümüşhane’nin bağlı olduğu Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Genel Sekreterliği DHL Express işbirliğiyle “İhracatla global pazarlara açılma eğitimi” düzenleyecek.

Ücretsiz mikro ihracat eğitimi verilecek

9 Şubat Çarşamba Günü 14.00-16.00 saatleri arasında ihracatçılara ve ihracatçı olmak isteyen firmalara yönelik “Mikro İhracatla Global Pazarlara Açılmak” konulu, online ve ücretsiz bir eğitim gerçekleştirilecek.

Eğitimde DHL Express E-Ticaret Endüstri Müdürü Göksun Bayrak ve İhracat & Transit Şefi Ümit Alagöz tarafından Sınır ötesi e-ticaret, Pandemi etkisi, Global e-ticaret alıcı endişeleri, Global e-ticaret gönderi payları, Pazaryerlerinden satış, Website trafik kontrolü, DHL Express On Demand Delivery, Mikro ihracat nedir?, Mikro ihracatın avantajları, Kapsam dışı gönderiler, Neler gerekli?, Fatura, Beyanname, KDV iadesi, DHL Express ile mikro ihracat, Alıcı ülkede vergi hesaplama yöntemleri, 1 Temmuzdan itibaren çıkan Avrupa gönderileri IOSS süreçleri, E- ticarette ülke KDV oranları, B2B e-Ticaret, soru-cevap başlıklarını içeren bir sunum gerçekleştirilecek.

Eğitim ile firmaların e-ihracat süreçleri konusunda bilgilendirilmesi ve e-ihracatta verimli pazarlara yönlendirmeleri amaçlanıyor.

Hızlı kargo yetkisi dahilinde ağırlık ve değer limitlerinin 300 kilogram ve 15 bin Avro’ya kadar yapılan ihracatı ifade eden Mikro İhracat eğitimine başvurular sadece internet aracılığıyla kabul edilecek.

Eğitime katılabilmek için  https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUudOmgrzkiH9IqlvxOddibNiccueJAhSO2 
adresi üzerinden başvuru yapılarak kayıt olunması gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2022, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER