YouTube İçerik Oluşturucuları İçin En İyi 6 Online Video Düzenleyici

YouTube İçerik Oluşturucuları İçin En İyi 6 Online Video Düzenleyici

YouTube, yıllar geçtikçe popülaritesi artmaya devam eden platformlardan biri. Bununla birlikte içeriklerini platforma taşıyan içerik oluşturucuların sayısı da artıyor. YouTube'da takipçi kazanmak isteyen bir içerik oluşturucuysanız, yalnız değilsiniz.

Yeteneklerinizi, fikirlerinizi ve becerilerinizi dünyanın her yerinden geniş bir kitleye sergilemek için harika bir yer. YouTube'da bir kitleye hitap eden harika bir video yapmak kolay bir iş değil. Bunun için ciddi bir çaba ve zaman harcamak gerekiyor.

Videoyu çekmekten düzenlemeye kadar birçok insan gerçekten uğraşıyor. Bu işi yapan doğru yazılımı bulmak birçok kişi için inanılmaz derecede büyük bir nimet olabilir.

Kitlenize sunmak istediğiniz içeriği oluşturmanıza yardımcı olacak bir dizi video düzenleyici var. Bu listemizde YouTube içerik oluşturucuları için en iyi 6 çevrimiçi video düzenleyicileri inceliyoruz.

1. InVideo
 
Hikaye anlatma yeteneğine sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, InVideo sizin için mükemmel bir video düzenleme programıdır. InVideo’nun yardımıyla yapabileceğiniz çeşitli heyecan verici şeyler var.


Bu video yapma aracının yardımıyla pazarlama videoları oluşturabilirsiniz. Daha kesin olmak gerekirse, çekici bir video getirebilirseniz insanlarla duygusal olarak bağlantı kurabilirsiniz.


Bu video düzenleyicinin kullanıcı arayüzü oldukça kolaydır. YouTube video editleme amacıyla bu video düzenleyiciyi kullanırken birçok sinir bozucu karmaşıklıktan geçmek zorunda değilsiniz. Ayrıca, InVideo video oluşturma aracının yardımıyla güzel reklamlar oluşturabilirsiniz.

Hızlı videolar söz konusu olduğunda, sayısız kategori mevcut.

Reklamlar, tanıtım videoları, ürün videoları, Instagram videoları, tampon reklamlar ve sayısız başka şey kısa video kategorisine girer. Videoları hangi amaçla oluşturmak isterseniz isteyin, InVideo bunu yapmanıza yardımcı olacaktır.

2. Biteable
 
YouTube videoları için işlevsel bir çevrimiçi video düzenleyici arıyorsanız, Biteable sizin için doğru seçim olabilir.

Biteable, “kendin yap” video yapma ve düzenleme platformu olmaktan gurur duyar. Kullanıcıya çalışması için bir dizi özellik sağlar.

Bu çevrimiçi düzenleyici, size 800.000'den fazla gerçek hayattan hazır video klipleri ve animasyonları ve çok çeşitli şablonlar sunar. Videolarınızı logolar, marka adları ve çok daha fazlasıyla kişiselleştirmenize izin vererek özel içerik oluşturmanıza yardımcı olur.

Tüm bu harika içeriğe ücretsiz olarak erişilebileceğinizi düşünmek, hesaba katmanız gereken bir gerçek!


3. Clipchamp
 
Clipchamp, sadece birkaç tıklamayla harika içerikler oluşturmanıza yardımcı olacak başka bir ücretsiz video düzenleyicidir.

YouTube içerik oluşturucuları için harika bir çevrimiçi video düzenleyicidir. Size önemli sayıda işlev barındıran harika bir çalışma alanı sağlar. Clipchamp ile videoları MP4'e dönüştürebilir, videolarınızı sıkıştırabilir, web kameranızla kaydedebilir ve başkalarından video toplayabilirsiniz.

Bu çevrimiçi düzenleyici aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli şablonlar sunar. Ayrıca, farklı türlerdeki ses ve görüntüleri karıştırmanıza ve eşleştirmenize olanak tanır.

Kullanımı kolay, sorunsuz bir çevrimiçi düzenleyici arıyorsanız, Clipchamp göz atmaya değer.


4. Kapwing
 
Kapwing kendisini videolar, GIF'ler ve resimler için modern bir editör olarak tanımlıyor. Beğeninize göre içerik oluşturmanıza ve düzenlemenize yardımcı olan bir platform.

Kapwing, izleyicilerinizin izlemeyi seveceği bir çıktı elde etmenize yardımcı olacak bir dizi araç sağlar. İçeriğinize altyazı eklemenize, videonuzu yeniden boyutlandırmanıza, kırpmanıza, ses eklemenize ve düzenleme sürecinin içerdiği diğer önemli görevleri kolaylıkla gerçekleştirmenize yardımcı olur.

Kapwing aynı zamanda işbirlikçidir; bu, birden fazla kişinin gerçek zamanlı olarak bu sürecin bir parçası olabileceği anlamına gelir. Dosyaları tek bir yerden bir ekiple yüklemenize, düzenlemenize ve paylaşmanıza olanak tanır.

Kapwing'in daha hızlı, daha basit, erişilebilir ve modern olduğu söyleniyor.


5. WeVideo
 
WeVideo, herhangi bir tarayıcıda çalışan işbirlikçi, web tabanlı bir video düzenleme platformu sağlar. Çok amaçlıdır ve son derece çok yönlüdür.

Aradığınız tüm temel işlevleri ve daha fazlasını sağladığından, oyunda yeni olanlar ve deneyimli YouTuber'lar tarafından kullanılabilir.

WeVideo kolay, hızlı ve esnektir. WeVideo ile maliyet veya zorluk olmadan “büyük bütçeli bir görünüm” için yeşil ekran gibi özellikler ekleyebilirsiniz.

Bu, bir YouTuber için harika bir düzenleyicidir, çünkü yüklemeler için bekleme süresi olmamasının yanı sıra videolarınızı düzenlemenize izin verir.

Ayrıca yerleşik stok içeriğine sahiptir ve düzenlemek isteyebileceğiniz hemen hemen tüm cihazlarla uyumludur. WeVideo ile, bir içerik oluşturucu için son derece yararlı olan bir dizi cihazdan bir dizi görevi gerçekleştirebilirsiniz.

6. Flixpress
 
Flixclip, günümüzün en popüler video düzenleyicileri arasında kolayca yer alıyor. Flixpress, dakikalar içinde profesyonel kalitede videolar oluşturan otomatik ve kullanımı kolay bir çevrimiçi video oluşturucudur.

Bu düzenleyiciyle ilişkili birçok temel işlevsellik olduğundan kullanımı kolaydır. Bununla birlikte Flixclip, yapılacak işin türüne göre seçilebilecek 0 - 79,99 $ arasında bir fiyatlandırma aralığına sahiptir.

Depolama, şablon sayısı, çözünürlük vb. bir paketten diğerine değişir. Bu editörün bir takım artıları vardır, bunlardan bazıları şunlardır:
⦁    Herhangi bir pahalı yazılım gerektirmez.
⦁    Çoğu videoyu 2 dakikadan kısa sürede tamamlar.
⦁    Stüdyo kalitesinde içerik oluşturur.
⦁    Tek bir video şablonunun ötesine geçmenizi sağlar.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2021, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER