15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik yürüyüşü yapıldı

Gümüşhane’de Dağcılık ve İzcilik İl Temsilcilikleri tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik yürüyüşü yapıldı

Merkeze bağlı Dumanlı Köyü Santa Harabeleri, Taşköprü Yaylası, Cami Boğazı Yaylası ve Krom Vadisinde yapılan Doğa Yürüyüşüne İzcilik İl Temsilcisi Ercan Küçüköner, Dağcılık İl Temsilcisi Yılmaz Şahin, izci, dağcı ve doğaseverler katıldı. 

Doğa, tarih ve kültürün bir arada olduğu Santa Harabelerinde uzun süre istirahat ederek fotoğraf çeken sporcular doğa, tarih ve kültür sohbeti yaptıktan sonra günün anısına 6 kilometrelik 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Doğa Yürüyüşü gerçekleştirdi.

Taşköprü Yaylası, Cami Boğazı Yaylası ve Krom Vadisinde doğayla iç içe, eğlenerek fotoğraf çeken sporcular program sonrası çok mutlu olduklarını, eğitim ve kültür açısından çok verimli bir etkinlik yaptıklarını ifade ettiler

İzcilik İl Temsilcisi Ercan Küçüköner ise etkinliğe katılan tüm sporculara teşekkür ederek, “15 Temmuz Türk Milletinin yeniden diriliş destanı yazdığı sadakatin ihanete galip geldiği gündür. Türk Milleti dün olduğu gibi bugün de yarın da hiçbir hain güce boyun eğmeyecek yenilmeyecektir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize ve darbecilere karşı kahramanca mücadele eden Aziz Türk Milletine şükranlarımı selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER