18 Yılda Tamamlanamayan İkisu Şiran Yolu 4 Yılda Tamamlanıyor

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, İkisu Şiran yolu ile ilgili Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan ile görüştü.

18 Yılda Tamamlanamayan İkisu Şiran Yolu 4 Yılda Tamamlanıyor
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, İkisu Şiran yolu ile ilgili Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan ile görüştü.

İl Başkanı Hakkı Gündüz ve Milletvekili Üstün’ün Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan’ı ziyareti sonrasında İkisu-Şiran karayolunun geriye kalan köprü, alttemel ve temel yapılması ile sathi kaplama mıcırı temini ikmal işi için Genel Müdür tarafından ödenek harcama yetkisi verildi.

18 yıldır bölgenin gündeminde olan ve bir türlü yapılamayan İkisu-Şiran yolunun 2011 yılı sonrasında kendi girişimleriyle yüzde 80’inin tamamlandığını kaydeden Milletvekili Üstün, geriye kalan ikmal işlerinin de bitirilmesi için Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan’ı makamında ziyaret ettikten sonra konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Üstün, “2011 ‘de göreve geldiğimizde bölgeye ziyaretlerimde bizlere aktarılan ve en çok talep edilen konu İkisu-Şiran yolunun biran önce bitirilmesi olmuştur. Bu talepler doğrultusunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımıza ve Karayolları Genel Müdürlüğümüze uyguladığımız yoğun temaslar neticesinde çok şükür sona yaklaştık. İkisu-Şiran yolu 1997 yılında başlanılmış fakat 2011 yılına kadar önemli gelişmeler sağlanamamış. 2011 yılı sonrasında ise yaklaşık yüzde seksenini bitirerek çok şükür işin sonuna geldik. Konu ile ilgili son olarak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan bey ile de görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Sayın bakanımızın talimatı doğrultusunda, Karayolları Genel Müdürümüz, Trabzon Bölge Müdürlüğünü talimatlandırarak işin tamamlanması hususunda ödenek harcama yetkisi verildi. Gümüşhane ile ilgili götürdüğümüz her konuda bize gereken desteği sağlayan Başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan beye Karayolları Genel Müdürü M.Cahit Turhan’a Karayolları Trabzon Bölge Müdürümüze, çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 23:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER