2 bin metredeki kedilere mama ve ilaç götürdüler

Gümüşhane’nin sokak hayvanlarına yönelik tek aktif derneği olan Gümüş Patiler Derneği, 2 bin metre rakımlı mahalledeki kedilere yem ve ilaç götürdü.

2 bin metredeki kedilere mama ve ilaç götürdüler

Kentte geçtiğimiz aylarda resmi olarak dernekleşen ve faaliyetlerine ara vermeden devam eden Gümüş Patiler Derneği, Torul ilçesine bağlı Cebeli köyü Çiçekli Mahallesinde 10’dan fazla kediyi besleyen Mustafa Akbulut’u evinde ziyaret etti.

Gümüş Patiler Derneği Başkanı Gülhanım Yılmaz başkanlığındaki heyet sosyal medyada kedilerin videosunu paylaştıktan sonra 2 bin metre rakımdaki mahalleye ulaşarak aynı zamanda GÜDAK Başkanı olan Mustafa Akbulut’un beslediği 10’dan fazla kedi için mama ve ilaç götürdü.

Ziyarette misafirlerine yöresel ürünler ikramında bulunan Akbulut, “Gülhanım Yılmaz başkanlığındaki gümüş patiler ekibi sosyal medyada yayınladığın kapımda beslediğim kedilerin videosunu görünce beni 2 bin metre rakımdaki evimde ziyaret etme kararı almışlar. Bu akşam gelirken yanlarında kediler içinde hatırı sayılır miktarda mama getirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum bu ince düşüncelerinden dolayı. Biz de kendilerine elimizden geldiği kadar ağırlamaya çalıştık. Bu duygular güzel duygular. Kışın sahipsiz hayvanlara sahip çıkmak, onları beslemek çok güzel bir duygu. Gümüşhane gibi yerde böyle bir hizmeti yapmak gerçekten zor. Gelen ekip arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

Gümüş Patiler ekibi olarak uzun zamandır Çiçekli köyündeki kedileri beslediğini bildikleri GÜDAK Başkanı Mustafa Akbulut’u ziyaret ettiklerini kaydeden Gümüş Patiler Derneği Başkanı Gülhanım Yılmaz da “Evinin önünde beslediği çok sayıda kedileri var. Duyunca bizlerde ufak bir ziyarete gidelim dedik çok güzel karşılandık. El emekleri ürünleriyle bizlere güzel bir ziyafet sundu. Eşine ve kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kedileri için başkanımıza mama ve ilaç getirdik. Bu güzel misafirperverlik için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2023, 01:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gönül
Gönül - 6 ay Önce

Allah razı olsun duyarlı kardeşlerime Allah kabul etsin

Aynur
Aynur - 6 ay Önce

Tebrikler

SIRADAKİ HABER