2 Eylül Dünya Gümüşhaneliler günümüz kutlu olsun

Şiran Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Serkan Kaya tarafından üç yıl önce kamuoyu ile paylaşılan, Gümüşhane Belediye Başkanlığı başta olmak üzere, ilçe belediye başkanlıkları ve kent konseyi tarafından kabul edilen 2 Eylül Dünya Gümüşhaneliler Günü kutlu olsun.

2 Eylül Dünya Gümüşhaneliler günümüz kutlu olsun

Şiran Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Serkan Kaya tarafından üç yıl önce kamuoyu ile paylaşılan, Gümüşhane Belediye Başkanlığı başta olmak üzere, ilçe belediye başkanlıkları ve kent konseyi tarafından kabul edilen 2 Eylül Dünya Gümüşhaneliler Günü Kutlu Olsun.

Dünyanın neresinde olursa olsun, bu cennet vatanın neresinde olursa olsun Gümüşhane şehrinin hala havasını, suyunu, taşını, toprağını, insanını unutmayan tüm Gümüşhanelilere binlerce selam olsun.

Şiran Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Serkan Kaya, 2 Eylül Dünya Gümüşhaneliler günü nedeniyle yayımladığı mesaj şöyle: “İklimi sert insanı Mert diyar dediğimiz Gümüşhanemizin güzide insanları yer yüzünde gittiği her yerde azmi ve dürüstlüğü ile topluma katma değer katan insanlar olmuştur. Her konuda başarılı olan Gümüşhaneli hemşerimizinde özel bir günü olmalı diye düşünerek 2018 yılında Gümüşhane kamuoyunun ve bürokrasinin kabul görmesiyle Dünya Gümüşhaneliler Günümüzü kutlamaya başladık. İnşallah ilerleyen senelerde daha ses getiren etkinlikler yaparız. Yer yüzündeki tüm hemşerimizin 2 Eylül Dünya Gümüşhaneliler Gününü tebrik eder, sağlık, mutluluk getirmesini temenni ederim.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER