Ara
Gümüşhane
Açık
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane 2016’da müracaat eden herkes faydalanacak

2016’da müracaat eden herkes faydalanacak

Gümüşhane Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanı Leyla Bostancı, KOSGEB kredileriyle ilgili açıklama yayımladı.

447
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Gümüşhane Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanı Leyla Bostancı, KOSGEB kredileriyle ilgili açıklama yayımladı.

Bostancı’nın açıklaması şu şekilde:

“KOSGEB tarafından 50 bin TL üst limitli Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteğine talep çok yoğun olmuş ve krediye başvuran 244.980 işletmeden sadece 15.000’i bu krediden yararlanabilmiştir.

Konuya ilişkin olarak krediye başvuru süresinin kısalığı ve başvuru yapanların da az bir kısmının krediden yararlanması nedeniyle KOSGEB İcra Kurulu tarafından yapılan yetkilendirme ile KOSGEB veri tabanına kayıtlı, güncel KOBİ Beyannamesi onaylı ve KOSGEB desteklerinden yasaklı olmayan KOBİ’lere, yine aynı şekilde 50 bin TL üst limitli, 12 ay ödemesiz, geri kalanı 3 ayda bir eşit taksitler halinde ödemeli toplam 36 ay vadeli KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği verilmesi planlanmıştır.

KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteğine yeni başvuru alınmayacak olup, bu destekten 2016 yılı Aralık ayında KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteğine başvuruda bulunmuş 244.980 işletmeden söz konusu krediyi kullanarak KOSGEB tarafından destek ödemesi gerçekleştirilen işletmeler hariç olmak üzere şartları taşıyan diğer işletmeler faydalanacak olup, teminat sıkıntısı çeken işletmeler Kredi Garanti Fonu’na başvuru yapabileceklerdir.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *