23 yaşında kalbine yenildi

5 ay önce babasını kalp krizi sonucu kaybeden 23 yaşındaki Yasin Taşdelen dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

23 yaşında kalbine yenildi

Gümüşhane’de babası 5 ay önce kalp krizinden ölen 23 yaşındaki genç dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre 23 yaşındaki Yasin Taşdelen, dün gece sahur yemeğini yedikten sonra uyumak için yatağa girdi. Ağrıları artınca hastaneye götürülen Taşdelen’in kalp krizi geçirdi anlaşıldı. 

Gümüşhane Devlet Hastanesi acil servisinde uzun süre müdahale edilen ve bu sırada kalbi birkaç kez duran Taşdelen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bekar olduğu ve bir petrol istasyonunda yıkamacı olarak çalıştığı öğrenilen Taşdelen’in babası Abdullah Taşdelen de 5 ay önce geçirdiği kalp krizi sonucu 47 yaşında hayatını kaybetmişti.

Evin en büyük oğlu olan Taşdelen’in vefatı zaten üzgün olan aileyi yıkarken, geride annesi ve 2 erkek kardeşini bırakan Taşdelen’in cenazesinin yarın merkeze bağlı Kızılcaköy köyündeki aile mezarlığında babasının yanında toprağa verileceği öğrenildi.

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail HAYAL
İsmail HAYAL - 4 yıl Önce

Babasının ölümünü oğlunun ölümüyle yeni duydum. İki güzel insan baba oğul kavuştular. Rabbim mekanlarını Cennet eylesin inşAllah.

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 4 yıl Önce

ALLAH ANNESİNE SABIRLAR VERSİN ..

Fazlı   YALÇIN
Fazlı YALÇIN - 4 yıl Önce

Ben Yasin’nin ilkokul öğretmeniyim haberi gazeteden duydum çok üzüldüm cenazeye de gelmek isterdim lakin Trabzon’da olduğum için çıkış izni yaştan dolayı verilmiyor .Annesine ve kardeşlerine baş sağlığı diliyorum.Allah mekanını cennet eylesin nurlar içinde yatsın.Benim evde petrolun 150metre aşağısında arabamla yakıt almaya gidince koşar yanıma gelirdi hocam nasılsın derdi.Sohbet ederdik.Yollarda gördüğüm bütün öğrencilerimle sohbet etmeği çok severdim.Kolay değil tam 42yıl 3 ay sınıf öğretmenliği yaptım.Bunun 25 yılı Dumlupınar İlköğretim okulunda geçti. Çok üzgünüm tekrar Allah rahmet etsin diyorum sevgilerimi sunuyorum.

Mikail taş
Mikail taş - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim merhametiyle muamele etsin inşAllah peygamber efendimize komşu eylesin geride kalan hüzünlü ailesine rabbim sabırlar versin inşAllah

Suleyman gul
Suleyman gul - 4 yıl Önce

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun

Mevlüt Yıldırım
Mevlüt Yıldırım - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim aile efradına ve sevenlerine sabr-ı cemil ihsan eylesin

Murat çelik
Murat çelik - 4 yıl Önce

Rabbim yattığı yerde utandırmasın peygamber efendimiz hz Muhammed sav komşu olsun. Amin.. Her genç ölüm acı ölümdür...

ismail dalma
ismail dalma - 4 yıl Önce

ALLAH rahmet etsin mekanı cennet olsun .ailesine Allah sabırlar versin.


SIRADAKİ HABER