560 gıda kolisi ihtiyaç sahipleriyle buluşturuldu

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) tarafından her yıl Gümüşhane’deki ihtiyaç sahipleri için 500 koli ve Gümüşhane’den dahil edilen 60 koliyle birlikte toplam 560 koli ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve üniversite öğrencilerine dağıtıldı.

560 gıda kolisi ihtiyaç sahipleriyle buluşturuldu

GÜSİAD Genel Merkezindeki iş insanlarının destekleriyle her yıl olduğu gibi bu yıl da Gümüşhane’de ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile Gümüşhane Üniversitesi Kalkındırma Vakfı ve akademisyenler aracılığıyla Gümüşhane’de üniversite okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere de gıda kolileri dağıtıldı.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada GÜSİAD Genel Merkezine, katkı sağlayan tüm iş insanlarına bu hayırlı hizmetleri için teşekkür eden GÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Murat Akçay, gıda kolilerinin merkez, ilçeler, beldelerde belirledikleri ihtiyaç sahiplerine doğrudan kendilerinin ulaştırdığını söyledi.

Gıda kolilerinin yanında market kartı dağıtımı da yaptıklarını ifade eden Akçay, “Daha önce ulusal market kartları dağıtılarak bu kampanya yürütülürken son yıllarda Gümüşhane’de GÜSİAD üyesi market sahibi arkadaşlarımızdan bu kolileri almaya başladık. Bir kez daha katkı sağlayan herkese, iş insanlarına, GÜSİAD Genel Merkez yöneticilerine, üyelerine ve Gümüşhane’de katkı sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER