Adı Yörem Çiğköfte Gümüşhane'de

Adıyaman’dan başlayarak Türkiye’de 20’de fazla ilde şube açan Adı Yörem Çiğköfte salonu Gümüşhane’de kadın girişimci Birsen Ezber tarafından açıldı.

Adı Yörem Çiğköfte Gümüşhane'de
Adıyaman’dan başlayarak Türkiye’de 20’de fazla ilde şube açan Adı Yörem Çiğköfte salonu Gümüşhane’de kadın girişimci Birsen Ezber tarafından açıldı.

Gümüşhane Üniversitesinin yerleşkesinin bulunduğu Bağlarbaşı Mahallesi KOSGEB Binası altında açılan tesis için tören düzenlendi. Törene AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş, CHP İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, Kelkit İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Pala, Kelkit Deredolu Belde Belediye Başkanı Ahmet Genel, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mihdat Uçan ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, tesisin hayırlı olması temennilerini ileterek, “İşletmecimize hayırlı kazançlar, şehrimize de hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Canlı ise konuşmasında, şehrin üniversiteyle birlikte gittikçe büyüyen, öğrenci sayısı artan bir şehir olduğunun altını çizerek, “Dolayısıyla öğrencilerin de en çok rağbet ettikleri bir bölgede bu tesisi açmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Temenni ederiz ki hem kazanç sağlarlar hem de hem ucuz ve güzel hizmetler verirler. Bu tür tesislerin sayısının artması güzel bir şey. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş’ın yaptığı duanın ardından açılış kurdelasının kesilmesi ve tesisin gezilmesi ile tören son buldu.

İşletmeci Birsen Ezber ise Türkiye’de tadı ve kalitesi tescilli olan “Ramazan Usta Adı Yörem Çiğ Köfte” salonunu Gümüşhane’ye kazandırmaktan ötürü mutlu olduğunu söyledi. Her gün gece saat 02.00’a kadar tüm Gümüşhane’ye hizmet vereceklerini kaydeden Ezber, acılı, acısı ve az acılı çiğ köftelerinin yanında dürüm, çiğ köfte lokum ve çiğ köfteli doğum günü pastası çeşitleri bulunduklarını ve evlere de servis yaptıklarını söyledi.

Sipariş vermek isteyenler için tesisin telefonu şöyle: 0 456 233 74 32
Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2013, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER