'Adımıza siyaset yapmak isteyenleri şiddetle kınıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, Gümüşhane siyasetinde söz sahibi olma ve iktidar olma gayretlerinin bazı basın mensuplarınca görmezden gelindiğini iddia etti.

'Adımıza siyaset yapmak isteyenleri şiddetle kınıyoruz'


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, Gümüşhane siyasetinde söz sahibi olma ve iktidar olma gayretlerinin bazı basın mensuplarınca görmezden gelindiğini iddia etti.

Yaptığı açıklamada, CHP’nin oluşan yeni yönetiminin yakaladığı ivmenin ardından yaptıkları açıklamaların bazı basın mensuplarınca görmezden gelindiğini ve CHP seçmeninin ısrarla birilerine yönlendirme gayretlerini öğrendiklerini söyledi.

Daha önceki açıklamalarda “birileri rahatsız oluyor” diye belirttiklerini hatırlatan Özdamar, “Bizim rakiplerimiz meğer siyasi partiler değil bazı köşe yazarları imiş. Özellikle son bir ayda yükselişimizin önünü kesmek için, CHP’nin seçmen iradeleri kendi ceplerinde imiş gibi, seçmenimizin birilerini destekleyeceği söylemleri ayyuka çıkmış durumdadır. Önceden de demiştik, bu ahlaksız söylemleri bırakın diye. Bir partiyi destekliyorsanız, kaleminizi bırakıp o partiden aday olun diyoruz. O arkadaşlara tavsiyemiz, ilimizde yıllardır tarafsızca yazı yazan gerçek gazeteci üstatlarımızın tutumlarını ve şu anda neden el üstünde tutulduklarını öğrenmeleri yönünde olacaktır. Sürekli birilerinin kalemşörlüklerini yapmak, tarafsız olması ve objektif yorum yapması gereken gazetecilik anlayışına ne kadar uyar, yorumunu da kendilerine bırakıyoruz.” dedi.

Gümüşhane’de yaptıkları basın açıklamalarında özellikle saygı çerçevesinde eleştiri ve siyasi mücadelede yaptıklarını ve hiç kimseyi kırmamaya çalıştıklarını kaydeden Özdamar, “Mücadele ettiğimiz siyasi rakiplerimiz, aynı zamanda, komşumuz ve bazıları da derinlemesine inildiğinde akrabalarımızdır. Biz hep bunlara dikkat etmeye çalışırken, bu saygıyı zedelemeye ve bizim seçmenimizin kendileri gibi düşündüğünü sanan, kendisini köşe yazarı olarak görenleri şiddetle kınıyoruz. Bu arkadaşlarımıza saygı çerçevesinde son kez sesleniyorum, bizimle ve bizim seçmenimizle uğraşmayı bıraksınlar. Bir dahaki açıklamam da aynı saygıyı ve aynı töleransı göstermeyeceğimizin bilinmesini önemle belirtmek istiyorum. Birilerinin eylem ve söylemleri de bizleri hiç bağlamamaktadır. Bu konuyu, CHP’li görünüp te dile getirenlere biz DÖNEK demiştik ve bu söylemimizi ısrarla devam ettiriyoruz. Eğer kendileri açıkça söyleyemeyipte basınla bunu paylaşmak istiyorlarsa mertçe ortaya çıkmalarını bekliyorum. Bunlar ikiyüzlülüklerinin yanında her devrin şamar oğlanlarıdır ve partimizle de hiçbir ilişkileri bulunmamaktadır.” diye konuştu.

“ADAYIMIZ VE BİZLER DİMDİK AYAKTAYIZ”

Örgüt olarak, adaylarının arkasında dimdik ve şereflice durmaya devam ettiklerini ifade eden Özdamar, “Bizi birilerine yamamaya ısrarla devam edenlere en küçük tabirle, bu ahlaksızlıklarına son vermelerini özellikle söylüyoruz. Devam etmeleri halinde söylemlerimizin kendilerinin düşünmeyeceği kadar sert olacağının bilinmesini ve aksi durumda ise kendileri daha da çok yıpranacaktır. CHP’nin ayak sesleri de enselerinde olacaktır, bilmelerini özellikle rica ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2013, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER