Ağaç, Çimen’i eleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, Belediye Başkanı Ercan Çimen’in GÜMSAŞ konutlarıyla ilgili açıklamasını eleştirdi.

Ağaç, Çimen’i eleştirdi

Yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Ercan Çimen’in Sözcü Gazetesinde çıkan habere karşın yaptığı açıklamaları reddeden Ağaç, “Belediye Başkanı bu açıklamasında konu ile ilgili iddialara doğrudan cevap vereceğine veya bu konutların neden bir türlü tamamlanamadığı hususunu açıklayacağına açık başarısızlığı ve beceriksizliği örtmek için hedef saptırıp, dikkatleri dağıtmak maksatlı partimize, genel başkanımıza ve şahsıma iftirada ve yersiz suçlamalarda bulunmuş” dedi.

“Çıkalım bir canlı yayına, orada bütün konuları tüm detayları ile konuşalım”

Söz konusu gazetede çıkan haberle herhangi bir ilgisi olmadığını, kendisinin yaptırmadığını ve yazdırmadığını kaydeden Ağaç, “Biz mert insanlarız, birisine bir şey söyleyeceksek direkt yüzüne söyler, bir açıklama yapacaksak da adımızı açıklamanın altına çekinmeden koyarız. Sayın Başkan bu konuyu detayları ile bilen sizin cephenizde kim varsa onu araştırın bence. Haberin kaynağı parti içi rekabet nedeniyle belki de kendi partinizden veya koltuk mücadelesi verdiğiniz ortağınızdan birileri de olabilir.  Bitcoinde paraların batırıldığı iddiası, GÜMSAŞ’IN başındaki arkadaşa ticari kefil olacak tarzda ticari bağ ve bağlantınızı vb. konuları; biz söylemiyoruz, vatandaş sokakta konuşuyor. Bize cevap yetiştirmeyi bırakın da insanların kafasındaki bu soru işaretlerini giderin. Ama eğer istersen; hodri meydan, çıkalım bir canlı yayına, orada bütün konuları tüm detayları ile konuşalım. İftira, karalama, yalan dolan sizin siyaset anlayışınıza daha yakın kavramlar. Zira; seçim sürecinde partimiz, cumhurbaşkanı adayımız ve ittifakımız için; kumpas ve montaj videolarla iftira ve karalama kampanyalarınıza defalarca şahit olduk. Ama, yine de kamu görevlisi olan bir belediye başkanı; algı yönetimi için, gündem değiştirmek ve suçu üzerinden atmak için veya kendi Genel Başkanından yediğini tahmin ettiğimiz fırçayı unutturmak için; suçlamada, iftirada ve hakarette bulunmaz, bunlar beyhude çabalar, bu tutumdan vazgeç” diye konuştu.

“Bu insanların evlerini bir an önce tamamla ve teslim et”

Başkan Ağaç, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Gümüşhaneliler size; iktidar partisindensiniz, belki daha iyi hizmet edersiniz diye oy verdiler. Ama yaklaşık 10 yıl oluyor, hiçbir vaadinizi, sözünüzü yerine getiremediniz. Döneminiz Gümüşhane'nin kayıp 10 yılı olarak tarihe geçecek, haberin olsun. Devletin yatırımlarını saymazsanız; doğru dürüst ve dişe dokunur hiçbir icraatınız yok bu şehirde. Becerip bir tuvalet bile yapamamışsın, daha ne anlatıyorsun millete.  729 konut projesini neden tamamlayamadınız? İnsanları neden mağdur ettiniz? Bunları açıklayın. Laf üreteceğine; iş üret, bu insanların evlerini bir an önce tamamla ve teslim et. Biz bu ilin, hemşerilerimizin her zaman iyiliğini ve mutluluğunu istedik. Bir sorun, haksızlık, hukuksuzluk ve mağduriyet gördüğümüzde de; bu memlekete ve memleketimizin güzel insanlarına hep sahip çıktık. Bundan sonra da bu tutum ve tavrımız aynen devam edecektir. Biz bu memlekete kim bir çivi çaksa "Allah razı olsun" der, güzel bir iş yapılsa da teşekkür ederiz. Ne yapalım, takdir edilebilecek bir icraatınızı bulamıyoruz. Bir kompleksimiz yok, yap bir güzel şey, güzel bir icraat; biz de teşekkür edelim. Seçime az kaldı, zamanınız azalıyor, haydi.”
 

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2023, 14:18

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Özlem şahin
Özlem şahin - 11 ay Önce

Doğru söze ne denir ki bravo ☺️ hedef şaşırtma politikası ilk önce evlerimizi versin sonra siyaset yapsın yapacaksa

SIRADAKİ HABER