AK Gençlik'ten Kutlu Doğum Programı

AK Parti İl Gençlik Kolları başkanlığı ve üniversite teşkilatı tarafından hazırlanan Kutlu Doğum programı Atatürk Kültür Merkezinde halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Gençlik'ten Kutlu Doğum Programı
AK Parti İl Gençlik Kolları başkanlığı ve üniversite teşkilatı tarafından hazırlanan Kutlu Doğum programı Atatürk Kültür Merkezinde vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Girişte vatandaşlara gülsuyu ve gül lokumunun ikram edildiği programa AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanı Avukat İsmail Taştan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Demir, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programa Kuran-ı kerim okunarak başlandı.

AK Parti Üniversite teşkilat başkanı Mehmet Tüylü, yaptığı konuşmada, “Ahlakın güzelliğini, insana saygının yüceliğini, rahmet ve merhametin sınır tanımayan boyutunu, kardeşçe, barış içinde yaşamanın huzurunu o alemlerin sultanı rahmet Peygamberinden öğrendik. Yüreklere çöreklenmiş kin ve nefret tohumlarının yerine sevgi ve hoşgörü getirmiş, Sevgili peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V)`in Kutlu Doğumunun yıldönümünün cennet vatanımızın huzur ve mutluluğuna, necip milletimizin birlik ve beraberliğine, bütün insanların hidayetine, Müslümanlarında Peygamber ahlakına ve yaşantısına yönelmesini diliyor gecemizin hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”  dedi.

Programa Konuşmacı olarak katılan İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Altuntaş  ise Peygamber efendimizin hayatına, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik  anlayışına dair bilgiler verdi.

Üniversite teşkilat öğrencilerinin okuduğu şiirler ve Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Vuslat İlahi grubunun okuduğu ilahiler salonda bulunanlara duygu dolu anların yaşattığı programda İl protokolüyle İlahiyat öğrencilerinin Peygamber efendimizle ilgili yaptığı röportajlar ekrana yansıtıldı.

Program 4 yaşındaki Yağız Demir’in okuduğu 571 adlı şiir salonda bulunanların alkışları arasında son buldu.
Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2013, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER