Üstün'ün İl Merkezindeki Yoğun Temposu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, ilçe ziyaretlerinin ardından il merkezinde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Üstün'ün İl Merkezindeki Yoğun Temposu
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, ilçe ziyaretlerinin ardından il merkezinde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak, daha önce de gerçekleştirilen AK Parti il kurucuları ve teşkilat mensuplarıyla kahvaltılı istişare toplantısı düzenleyen Üstün, İnönü Mahallesi'nde bir çay ocağında yapılan toplantıda ülkenin sıcak gündemi konusu olan çözüm süreci ve yerel seçimle alakalı izlenecek yol haritası hakkında fikir alış-verişinde bulundu.

Parti kurucularının, kuruluşta gösterdiği özveriyi bir kurucu olarak çok iyi bildiğini ifade eden Üstün, bundan dolayı da kuruculara bu şekilde istişare toplantıları düzenleyerek, her zaman önem vermek gerektiğini dile getirdi.

İl temasları sırasında, Hükümet Konağında bulunan tüm kurum ve çalışanlarını tek tek ziyaret eden Üstün, Vali yardımcıları Cahit Karatepe ve Armağan Önal ile de il ve köyleri ilgilendiren konularda görüşmeler yaptı.

Milletvekili Üstün'ün programı Özel Gümüş-İlgi Rehabilitasyon Merkezi ile devam etti. Tamamı Gümüşhaneli olan zihinsel engelli çocukları sınıflarında ziyaret ederek her biriyle tek tek ilgilenen Milletvekili Üstün, idari personel ve öğretmenlerinden kurumun fiziksel koşulları, öğrenci sayısı ve işleyişiyle alakalı bilgiler aldı. Herhangi bir sıkıntı halinde kendisini aramalarını söyleyen Üstün’e, Rehabilitasyon Merkezi sahipleri Mustafa Olgun ve Sibel Kandaz anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

İlde düzenlenen kermesleri de ziyaret eden Üstün, çay bahçeleri ve esnaf gezileri yaparak, gece geç saatlere kadar vatandaşlarla bir araya geldi ve taleplerini dinleyip onlarla sohbet etti.
Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2013, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER